PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654022}

Świat w płomieniach

White House Down
2013
6,4 61 tys. ocen
6,4 10 1 61284
5,5 32 krytyków
Świat w płomieniach
powrót do forum filmu Świat w płomieniach

Johnny English się przy tym chowa. Dosłownie każda scena w tym filmie jest bezgranicznie głupia
aczkolwiek bardzo śmieszna. Wypić dwa piwka i można się śmiać do bólu. Brakował mi tylko
sceny gdzie w prezydenckiej limuzynie otwiera się grill i wysuwa się zestaw rakiet, ale możliwe , że
to patent zarezerwowany przez Astona Martina. W scenie gdzie dziewoja machała flagą ,
brakowało tylko w tle hymnu USA śpiewanego przez Borata.

ocenił(a) film na 3
bzykus100

rozbawił mnie Twój komentarz, ale niestety trzeba się z nim zgodzić.
Zrobienie filmu rozrywkowego z dużą ilością strzelaniny, też jest sztuka, która w tym przypadku się nie udała.
Jakoś nie czerpie się z klasyków kina sensacyjnego, tylko "trzepie" się gnioty takie jak ten, oraz podobne "Olympus has fallen" i naciąga ludzi na denną sensacje.

ocenił(a) film na 4
tegesno

Właśnie muszę obejrzeć "Olympus has fallen" i sobie na spokojnie podsumować te dwa "dzieła".

ocenił(a) film na 4
bzykus100

Sądzę Bzykus, że padnie z Twoich ust twierdzenie, iż ''Olimp'', poza ''Światem w płomieniach'', to druga, najlepsza komedia roku, a przecież oba te filmy do innego gatunku przynależą. ''Millerowie'' się umywają hehe.

ocenił(a) film na 5
tegesno

dokałdnie, komedia nie poważny film.. "ZOSTAW MOJE JORDANY". porażka film

ocenił(a) film na 4
bzykus100

W pewnym momencie dostałem ze śmiechu czkawki. Tyle, że o ile Niezniszczalni czy Drużyna A były komediami z założenia - o tyle tu po prostu tak wyszło :)

ocenił(a) film na 1
bzykus100

Zdanie "Dosłownie każda scena w tym filmie jest bezgranicznie głupia " jest zaskakująco trafne. Kilka słów prawdy o tym gównianym filmie :)

ocenił(a) film na 3
bzykus100

Zgadzam się :) najlepsza kryptokomedia roku :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Heroc

I co ja mam Ci odpisać ? Chyba to , ze Twoja odpowiedź świadczy o tym , że to Ty jesteś tutaj głupi ponieważ nie jesteś w stanie napisać
sensowej odpowiedzi tylko posuwasz się do prymitywnego wyzwiska na twoim jakże niskim poziomie.

ocenił(a) film na 6
bzykus100

sam jesteś prymitywny

ocenił(a) film na 10
bzykus100

co ty wiesz o kinie?

ocenił(a) film na 4
POPERS

Powiedział ktoś kto ocenił "wspólną chatę" 10/10 .

ocenił(a) film na 5
bzykus100

oj, czepiacie się, dobra rozrywka familijna!