.....z "Olimp w ogniu". Tatum dla mnie nigdy nie będzie w filmie dobrym komandosem. On się nadaję do czegoś takiego jak "Step Up". Ciekawe, że strojem w jakim tam biega w tym "Świat w płomieniach" przypomina niejakiego John'a McClane ze "Szklanej pułapki 3". Również i jego partner kolerem skóry się nie różni :)
Jego "partner" to prezydent w owym filmie.
Ale poważnie, zastanawia mnie po cholerę drugi identyczny film w tym samym roku. Przesadą jest, że na ulotkach kinowych po tylnej stronie znajduje się motyw dokładnie skopiowany z olimpu. Nie rozumię.
To wiem, że prezydent szaleje u jego boku w filmie.
Już nie mają pomysłów na filmy i tyle.
Ten "strój" -> http://1.fwcdn.pl/ph/40/22/654022/414827.1.jpg to też pewnie zapożyczyli http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/John-john-mcclane-3307218-800-12 03.jpg :)
Proszę pamiętać, że filmy powstają niezależnie od siebie i projekt od scenariusza do nakręcenia to minimum 2 lata, to nie jest pierwsza tego typu sytuacja, tu oczywiście "Olimp w ogniu" jest konkurencją, bo nie każdy będzie chciał oglądać podobną historię dwa miesiące później i kupi bilet.
Ciekaw jestem, który film lepszy - byłem na Olimpie w ogniu - który uważam za udane kino akcji, szczególnie początek filmu, scena ataku na Biały Dom znakomita, poczekam na jakieś opinie, ale tylko oceny wyższe od Olimpu - entuzjastyczne oceny filmu mogą sprawić, że się wybiorę do kina.
Nie lubie Tatuma, ale lubie Foxxa. Szklana pulapka mnie nie zachwycila(przez aktorstwo Willisa) i sadze, ze ten bedzie duzo lepszy.. pozyjemy zobaczymy :)
Foxx dobry aktor, lecz Tatuma to ja nie trawie. Niech idzie do Step Up, a nie zgrywa twardziela.
Dla porównania możesz obejrzeć "Olimp w ogniu".
Pozwolę sobie się nie zgodzić. Widziałam kilka filmów Tatuma i wydaje mi się,że poradzi sobie. Nie jest aktorem jednej roli. Dajmy mu szansę;)
Tego, ze nie jest to aktor jednej roli to zgadzam się. Jednak ja go nie widzę zbytnio w takich rolach, no ale tak jak mówisz. Poczekamy zobaczymy
"Olimp w ogniu" to arcydzieło (jeżeli chodzi o filmy akcji/sensacyjne). Dlatego jestem ciekaw jaki będzie "Świat w płomieniach".