Nie dość, że na głównego "bohatera" dali Tatuma, to jeszcze ta jego filmowa córeczka, zakochana w panie prezydencie. Na tak wnerwiającej postać w filmie to jeszcze nie trafiłem.
O prezydencie biegających w Jordanach, strzelającego z rakietnicy jak stary komando to nie będe wiele mówił, bo ogólnie nie warto. Efekty specjalne też mogłyby być lepsze, albo jeśli już to mogli chociaż jakoś zamaskować kaskaderów co dublują(scena jak Tatum spada z tym złym na stół. Wyraźnie widać dublera Tatuma). Scena z dziewczynką machającą flagą prezydenta - WTF? Ktoś tu się naoglądał "Twierdzy". I pilot sam z siebie przerwał misje, bo jakis bachor machał szmatą na kiju. Całe szczęście, że to nie byla amerykańska flaga narodowa, bo to juz by byla calkiem przesada. Hahaha i najlepsze, opublikowanie na wszystkich kanał wizerunku osoby, ktora jest zakladnikiem i do internetu udostepnila filmik z twarzami terrorystow. Dziekuje postoje.
I najczęstsze imię dla "On man army"? JOHN, wszędzie John.
John Rambo, John Matrix, John Spartan, John McClane, John Kimble(hehe zawsze to John), John Cutter
Zapomniałeś jeszcze jest : John Connor (terminator), John "Egzekutor" Kruger (z arnoldem), John Hatcher(wybraniec śmierci z seagalem), John Smith (pan i pani smith), John Constantine hehe trochę ich jest :)
"Świat w płomieniach" jeszcze nie widziałem.
he te Johny mi z głowy wypadły :P John'ów jak psów hehe :)
Ja poszedłem na "Świat w płomieniach"(co za durny tytuł), bo oglądałem "Olimp w ogniu" wcześniej i jak dla mnie nie ma porównania w ogóle. "Olimp w ogniu" o wiele wiele lepszy. Chociaż i tak wiadomo jak to jest z takimi filmami :P
Ja wczoraj oglądałem "Olimp w ogniu" i bardzo mi się spodobał. Jazda na całego :) "Świat w płomieniach" zobaczę, ale to dopiero później. Też mnie to nie cieszy ze głównym bohaterem jest Tatum...
Ja osobiście to sie na "Świat w płomieniach" konkretnie wynudziłem ale widać, że miał kategorię PG-13.
haha jeszcze mi się przypomniał jeden typ z tych terrorystów(napewno będziesz wiedział, o którym mówię)co wyglądał i gadał jak Johnny Depp
Ja gdybym mógł i miał środki do nakręcenia takiego filmu to byłby o wiele lepszy:) napewno nie bylby tam Tatuma, a terrorysci byliby baardziej brutalni