Jak dla mnie (a ogladam co najmniej 2-3 filmiki dziennie) to komedyjka
godna uwagi.Porównuje ją do "Goscie Goscie".
Podobna fabuła tyle ze to nie rycerze idą w nasze czasy a nasze czasy do nich :-).Moja ocenka 8/10 POLECAM!!
dla mnie super. nawet nie wiem czego humor jest dziwny a jednak świetny, a sceny walki kompletnie głupie. dziwne ale bardzo mi sie podoba, warto zobaczyć
skoro Twoja ocena to 8/10 to czemu widnieje pod nickiem 10/10? To samo do dekster95, piszesz "dla mnie super" a oceniasz na 6/10 więc wcale nie aż tak super. Ale widać tu coś jest nie tak na tym filmwebie... mówią co innego i wystawiają oceny jakie tam się im trafią :) niewspółmierne do słów :) Jak czytam "film dno totalne, gra aktorska beznadziejna ale efekty całkiem fajne i akcja się dzieje" itp a potem widzę ocenę 1/10.. to moment... 1/10 to film musi być gniotem totalnym i to pod każdym względem nawet takich efektów specjalnych ( jeśli to jakiś film akcji)
Dokładnie. 1/10 jest przeznaczone dla filmów wybitnie słabych, natomiast dyszka dla arcydzieł czy filmów przełomowych - zwał jak zwał.
ja dałem 4, i to za to że scenografia oraz stroje mi się podobały..... i tylko to. Samo połączenie tych stylu średniowiecznego z językiem współczesnym tu się nie sprawdziło!!!
A no i co ten film może mieć wspólnego z "Goście, goście"? Nic, tylko temat o przygodach rycerza i jego wybranki by można porównać.
Nie polecam, kisza z filmu wyszła i tyle. Komedia nie śmieszy (choć to oczywiście kwestia gustu) reszta też słaba!!