27 sukienek

27 Dresses
2008
6,3 90 tys. ocen
6,3 10 1 89770
4,8 6 krytyków
27 sukienek
powrót do forum filmu 27 sukienek

Wczoraj ogladalem film w jednym z nowojorskich kin. Jesli lubisz komedie romantyczne i Katerine Heigl film jest strzalem w... 10 i taka wlasnie dostal ode mnie ocene :)

kamilwojciech15

Sądzę, że wszystkich to wali czy oglądałeś to w nowojorskim kinie czy w remizie pod chmurką....

cappadonna

..a mi właśnie to stwierdzenie otworzyło oczy i uświadomiło, jak bardzo pragnę żyć w Nowym Jorku. Więc pozory jednak mylą i nie wszystkich.

ambiwalentna

No nie wiem... ale ja nie widzę związku między oceną filmu, a miejscem jego obejrzenia ............

cappadonna

..to jedynie kosmetyka wypowiedzi, upiększacz, który spełnia tu kluczową rolę, nadaje (moim oczywiście zdaniem) realności tym paru zdaniom.

ocenił(a) film na 10
ambiwalentna

cappadonna... napisalem: "Wczoraj ogladalem film w jednym z nowojorskich kin.", zeby nikt z "madrych filmwebobiczow" nie pisal odpowiedzi w stylu: "Jak mogles ogladac film przed Jego premiere etc...".

Jak widac nie wszystkich to wali... mow w pierwszej osobie. Mnie to wali.
Pozdrowienia i zycze troche dystansu do ludzi.

użytkownik usunięty
kamilwojciech15

powiem Ci, ze ja w pierwszym odruchu też pomyślałęm, że jesteś jakimś dzieciakiem, który chwali się nowojorskim kinem w Polsce, gdzie NY już żadnego wrażenia nie robi. Ale może rzeczywiście masz rację i to tylko odniesienie. Wobec tego przepraszam...

kamilwojciech15

cappadonna zauważ, że nie jesteś sam na FW i Ciebie to wali, czy oglądał przed premierą, czy po, a innych nie! A założyciel tematu kierował swoją wypowiedź do ogółu więc, na pewno znalazłaby się osoba, która czepiłaby się "jak on mógł oglądać ten film przed premierą?".

MasterKard

ale wam się nudzi.. - nie macie co robić?

ambiwalentna

napisał gdzie oglądał żeby nie było porozumienia, ale jak zwykle są tacy którzy zawsze znajdą jakiś problem. hmm... a miało być o filmie. 12 komenatrzy i 1 opinia - POlSKA po prostu. pozdrawiam.

ajku

Super bajer ekstra! Miałam okazję być dzisiaj na przedpremierowym pokazie, sponsorowanym przez filmweb... Naprawdę sie nie zawiodłam na tym filmie. Miałam mniejsze oczekiwania... a Tu proszę! Szkoda ze dziś to nie 14... wtedy ten film byłby w sam raz na ten dzień ;)

ocenił(a) film na 10
kamilwojciech15

14 odpowiedzi z czego 2 zwiazane z filmem..........

kamilwojciech15

a co jeśli lubie katherine ale nie przepadam za komediami romantycznymi? :D

troche odstrasza mnie ten wszechobecny róż... ale moze zaryzykuje;)

ocenił(a) film na 10
aneczka_89

rzeczywiscie plakat filmu nie jest zachecajacy, ale film jest b. sympatyczny. Na walentynki w sam raz, jesli lubisz Katherine Heigl.

Pozdrowienia

kamilwojciech15

chyba jednak się skuszę:D

i również pozdrawiam;)

kamilwojciech15

Tiaaa ja oglądałam Las Vegas ;P Żal mi cię...

ocenił(a) film na 10
P_Halliwell

no to swietnie, ze ogladalas w Las Vegas...
i co w zwiazku z tym ???

DZIECI NEOSTRADY WON Z FILMWEBU !

kamilwojciech15

Witam!

Widzialem ten film (juz w jednym z warszawskich kin:)) i jakos tak nie przypadl mi go gustu. Romantyczny..no ba:), smieszny tak sobie. Pewnie sie czepiam ale co kto lubi, jak kolega wspomnial.. obiektywnie patrzac zwolennicy gatunku powinni byc zadowoleni.

ocenił(a) film na 10
Osiek

ba ba.... bai bai maszkaro XD

za dlugi za dlugi

kamilwojciech15

gówniany wątek :P , Tobie by się przydało troche dystansu do ludzi. pozdr!

użytkownik usunięty
Maverick_10

polska mentalność, zazdrość zżera że muszą oglądać film z komputera...to my polaczki