Wczoraj ogladalem film w jednym z nowojorskich kin. Jesli lubisz komedie romantyczne i Katerine Heigl film jest strzalem w... 10 i taka wlasnie dostal ode mnie ocene :)
..a mi właśnie to stwierdzenie otworzyło oczy i uświadomiło, jak bardzo pragnę żyć w Nowym Jorku. Więc pozory jednak mylą i nie wszystkich.
..to jedynie kosmetyka wypowiedzi, upiększacz, który spełnia tu kluczową rolę, nadaje (moim oczywiście zdaniem) realności tym paru zdaniom.
cappadonna... napisalem: "Wczoraj ogladalem film w jednym z nowojorskich kin.", zeby nikt z "madrych filmwebobiczow" nie pisal odpowiedzi w stylu: "Jak mogles ogladac film przed Jego premiere etc...".
Jak widac nie wszystkich to wali... mow w pierwszej osobie. Mnie to wali.
Pozdrowienia i zycze troche dystansu do ludzi.
powiem Ci, ze ja w pierwszym odruchu też pomyślałęm, że jesteś jakimś dzieciakiem, który chwali się nowojorskim kinem w Polsce, gdzie NY już żadnego wrażenia nie robi. Ale może rzeczywiście masz rację i to tylko odniesienie. Wobec tego przepraszam...
cappadonna zauważ, że nie jesteś sam na FW i Ciebie to wali, czy oglądał przed premierą, czy po, a innych nie! A założyciel tematu kierował swoją wypowiedź do ogółu więc, na pewno znalazłaby się osoba, która czepiłaby się "jak on mógł oglądać ten film przed premierą?".
napisał gdzie oglądał żeby nie było porozumienia, ale jak zwykle są tacy którzy zawsze znajdą jakiś problem. hmm... a miało być o filmie. 12 komenatrzy i 1 opinia - POlSKA po prostu. pozdrawiam.
Super bajer ekstra! Miałam okazję być dzisiaj na przedpremierowym pokazie, sponsorowanym przez filmweb... Naprawdę sie nie zawiodłam na tym filmie. Miałam mniejsze oczekiwania... a Tu proszę! Szkoda ze dziś to nie 14... wtedy ten film byłby w sam raz na ten dzień ;)
a co jeśli lubie katherine ale nie przepadam za komediami romantycznymi? :D
troche odstrasza mnie ten wszechobecny róż... ale moze zaryzykuje;)
rzeczywiscie plakat filmu nie jest zachecajacy, ale film jest b. sympatyczny. Na walentynki w sam raz, jesli lubisz Katherine Heigl.
Pozdrowienia
no to swietnie, ze ogladalas w Las Vegas...
i co w zwiazku z tym ???
DZIECI NEOSTRADY WON Z FILMWEBU !
Witam!
Widzialem ten film (juz w jednym z warszawskich kin:)) i jakos tak nie przypadl mi go gustu. Romantyczny..no ba:), smieszny tak sobie. Pewnie sie czepiam ale co kto lubi, jak kolega wspomnial.. obiektywnie patrzac zwolennicy gatunku powinni byc zadowoleni.