Dlaczego ten skeleton-man jest na plakacie promującym film skoro na ekranie pojawia się na
dosłownie 5 sekund? NA DODATEK nie zagrał żadnej znaczącej roli dla fabuły filmu. Nie rozumiem
tego.
Dokładnie. Podobne podejście było w Far Cry 3 - jedyna postać z charakterem,czyli Vaas Montenegro występuje w niej bardzo mało,za to przed premierą ta postać właśnie nakręcała atmosferę i sprawiała,że grę się kupiło.
Maja nakrecic druga czesc podobno z nim jako glownym bohaterem. Taki sequel jakby.
ja myślę że to jest taki plakat nieoficjalny? jest taka możliwość? u nas wstawili Rosatti żeby film był bardziej oglądany, bo gra nasza aktorka. A w rzeczywistości też grała mniej ważną rolę. I fakt jest rozpoznawalny teraz to trochę też reklama.
Tego nie wiem. Tak jak kolega wcześniej napisał, że ten skeleton-man TYLKO promuje ten film tak ja dałem się na to nabrać, bo szczerze mówiąc czekałem aż się pojawi. Zachęciła mnie również broń, którą trzymana owym plakacie. Myślałem, że będzie walczył albo co, a on wyskoczył na 5 sekund powiedział gdzie znajduje się "mieszaniec" i tyle... Porażka.