Z trailera wynika że będą bardzo słabe efekty specjalne i bardzo niskim kosztem ten film będzie
robiony. Tak wynikało z zapowiedzi.
Raczej odwrotnie, jakbym sobie popiła to wtedy trailer by mi się spodobał a tak na trzeźwo to tak raczej słabo, nie zachwyca.
A ja ze względu na same krajobrazy, które były pokazane przy ujęciach jeźdźców bym poszedł.
Niskim kosztem?? Obraz będzie przed samymi oscarami, to myślisz, że niskim kosztem byłby robiony?? Specjalnie kasy wpompowali sporo, żeby oscary jakieś zgarnąć. Nagroda (już teraz) gówniana, ale film ewidentnie pod nagrody robiony, więc i kasy sporo poszło.
Hmm... Słabe efekty...? Specjalnie obejrzałem jeszcze kilka razy różne wersje trilerów i nie mogę znaleźć niczego co nazwałbym "słabym efektem specjalnym", dlatego proszę o porównanie do słabych efektów z jakiegoś innego filmu, bo jeżeli to co prezentuje zwiastun "47 Roninów" nazywasz słabymi efektami, to jakie filmy mają dobre efekty specjalne? Może coś mi umknęło?
Pozdrawiam Serdecznie
Film z lepszymi efektami? No powiedzmy Terminator 2, Pojutrze, niektóre momenty w Terminatorze 4, niektóre momenty w Star Wars. Jednak weźmy przykładowo inne filmy o podobnej tematyce np "Czarownik i biały wąż" - Bai She Chuan Shuo jest lepszym filmem od 47 Roninów przynajmniej moim zdaniem.
Pozdrawiam
Piszesz że według Ciebie 47 Roninow będzie miało słabe efekty, ok szanuje Twoja opinię, ale proszę o podanie zatem według Ciebie tytułów kilku filmów które TEZ MAJA SLABE EFEKTY SPECJALNE, bo ja uważam że z trilera wynika że efekety będą bardzo dobre, szczegolnie w porównaniu do Czarownika i białego węża! Ten film ma strasznie tanie efekty (moim zdaniem)
Pozdrawiam
Bardzo nie podobała mi się seria X-Men od 1-3 bo nowych nie oglądałam. X-Men ma bardzo kiepskie efekty - film efekciarski a nie efektowny. Mnie trailer 47 Roninów nie podobał się ale nie przesądzajmy sprawy bo, być może ostatecznie film będzie dużo lepszy niż to co pokazał zwiastun. Mogą przecież wszystko pozmieniać.
Chińskie baśnie się na tym opierają. Na czarach, smokach, demonach i latających wojownikach oraz miłości. Dużo filmów dobrze to oddaje i jeśli ktoś uważa, że "fruwający wojownicy" to przesada w tego typu filmach to niech sobie daruje. Za to dobry aktor to taki, który odnajdzie się w każdej roli i cieszy mnie to iż Keanu próbuje czegoś innego niż akcja i sensacja. Liczę także, że nie zagra w kolejnej części Matrixa gdyby takowy miał powstać. Ta trylogia była bardzo dobra. Historia w sam raz na trzy części. Ni mniej, ni więcej. Co do 47 Roninów. Może byście wstrzymali się z komentarzami do premiery filmu miast narzekać na kilka scen ukazanych w trailerze? Gdyby był sam plakat to także narzekalibyście iż po nim nie widać przyszłości dla filmu? "Człowiek z Ziemi", film, który nakręcić by można w garażu. Za to mający dosyć wysoką ocenę i inteligentny. Polecam.
NIe wiem dlaczego Keanu uparł sie na baśń a nie na jakiś w miarę poważny film,bez fruwających wojowników.
Również widziałam zwiastun. No i jest jak najbardziej zachęcający, jak tylko będzie okazja to obejrzę ten film.
Sorry ale bredzisz .... Przez przypadek tu trafiłem i raczej nie wybiorę się na 47Roninów, ale pisanie na podstawie ZWIASTUNA filmu, że FILM ten jest gorszy od innego, już obecnego w całości w kinach (Bai She Chuan Shuo) jest nie tylko nadużyciem, ale po prostu brednią. Można napisać, że zapowiada się na gorszy.