47 roninów

47 Ronin
2013
6,3 81 tys. ocen
6,3 10 1 81422
4,8 11 krytyków
47 roninów
powrót do forum filmu 47 roninów

No bo jak był na plakacie to mógł zagrać w więcej niż jednej scenie ;-;

ocenił(a) film na 7
martaa2000

Też myślałam, że jego postać będzie bardziej rozwinięta :(

ocenił(a) film na 7
martaa2000

bez urazy, zrobili plakat z Genestem aby zachęcić widzów do obejrzenia Roninów, natomiast pominęli w większości (nawet w trailerze) Akanishi'ego, którego rola nie ograniczała się tylko do 4 słów a notabene jest również osobą publiczną. Gdzie tu logika... już od biedy mogli dać Rick'owi więcej tych kwestii :)

martaa2000

No ja tam trochę mocno się zdziwiłam :D Powiedział jedną kwestię? I tyle? I od razu na plakat go wrzucać? Przecież jego dało się nawet przeoczyć albo szybko zapomnieć, że w ogóle był. Plakat chybiony.

ocenił(a) film na 5
martaa2000

Zapłacili mu tylko żeby plakat fajnie wyglądał.W dzisiejszych czasach plakaty i trailery (Kraina Lodu) niewiele mają wspólnego z filmem....

martaa2000

Naprawdę wystąpił tylko w jednej scenie?
Filmu nie oglądałam, ale wdziałam Genesta na plakacie i byłam przekonana, że jest jedną z ważniejszych postaci i pojawia się w więcej niż jednej scenie ;)

ocenił(a) film na 8
Vanessa100

Powiem ci tak, w zwiastunie są sceny których nie było w filmie i mniej więcej tylke jest go w filmie co w zwiastunie, przy czym w tym drugim robi coś więcej niż w samym filmie, ale po reakcji sali typu "patrz zombieboy" można stwierdzić czemu dali go na plakaty.