PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548326}

47 roninów

47 Ronin
2013
6,3 81 tys. ocen
6,3 10 1 81249
5,4 14 krytyków
47 roninów
powrót do forum filmu 47 roninów

Zombie boy

ocenił(a) film na 8

fajnie występuje też
Rick Genest
Będzie niezły film...

ocenił(a) film na 6
tajfun6

chyba żartujesz, bardzo czekałem na ten film i zdębiałem jak zobaczyłem tego wytauowanego pedała na jednym z 4 plakatów "/... mimo wszystko liczę że jego rola zostanie zminimalizowana do stracenia go w jednej z początkowych scen, mam nadzieje obetną mu łeb ...

tajfun6

Zginie szybko i krwawo!

ocenił(a) film na 7
tajfun6

kto to jest?....na szybko wyczytalem ze jakis "artysta" z Kanady....co on takiego ma?

ocenił(a) film na 8
Mr_Krytyk

No cóż on ma?
ponad 70% ciała wytatułowane ( nawet tważ )
o ile się nie mylę wystąpił w teledysku Lady Gagi

ocenił(a) film na 7
tajfun6

tważ-.-

ocenił(a) film na 8
tajfun6

:D no przesadziłeś ciut

ocenił(a) film na 7
tajfun6

Widać na zwiastunie że będzie odgrywał rolę jakiegoś pirata.

tajfun6

Zauważyłem go w zwiastunie i prawie z krzesła spadłem. W dzisiejszych czasach wystarczy zrobić z siebie dziwadło i już człowiek zyskuje sławę. Niedługo ktoś przyszyje sobie penisa do czoła, a showbiznes padnie przed nim na kolana.

rudinho09

Występował też moi kochani w teledysku naszej rodzimej "piosenkarki"-szafiarki Honey Honoraty Skarbek... Ale co do kolesia, to jest po mocnych przejściach z dzieciństwa, chorował na jakąś poważną chorobę, nie dawano mu szans na przeżycie, ale w każdym razie się wykaraskał, zaczął dziarać, bo w szkole mówiono na niego zombie i zrobił z tego sposób na życie. Po występie u Lady Gagi zaczął chodzić po wybiegach jako model między innymi u Thierego Muglera. Ale w życiu bym nie powiedziała, że zobaczę go w filmie.

tajfun6

Widać swoim wytatuowanym ciałem przyciągnął uwagę i ktoś uznał, że nadaje się do filmu, co nie chcielibyście? Każdy by chciał, a on przez swój niecodzienny wygląd zarabia na życie i jak widać mu to pasuje ;)