chyba żartujesz, bardzo czekałem na ten film i zdębiałem jak zobaczyłem tego wytauowanego pedała na jednym z 4 plakatów "/... mimo wszystko liczę że jego rola zostanie zminimalizowana do stracenia go w jednej z początkowych scen, mam nadzieje obetną mu łeb ...
kto to jest?....na szybko wyczytalem ze jakis "artysta" z Kanady....co on takiego ma?
No cóż on ma?
ponad 70% ciała wytatułowane ( nawet tważ )
o ile się nie mylę wystąpił w teledysku Lady Gagi
Zauważyłem go w zwiastunie i prawie z krzesła spadłem. W dzisiejszych czasach wystarczy zrobić z siebie dziwadło i już człowiek zyskuje sławę. Niedługo ktoś przyszyje sobie penisa do czoła, a showbiznes padnie przed nim na kolana.
Występował też moi kochani w teledysku naszej rodzimej "piosenkarki"-szafiarki Honey Honoraty Skarbek... Ale co do kolesia, to jest po mocnych przejściach z dzieciństwa, chorował na jakąś poważną chorobę, nie dawano mu szans na przeżycie, ale w każdym razie się wykaraskał, zaczął dziarać, bo w szkole mówiono na niego zombie i zrobił z tego sposób na życie. Po występie u Lady Gagi zaczął chodzić po wybiegach jako model między innymi u Thierego Muglera. Ale w życiu bym nie powiedziała, że zobaczę go w filmie.