scenariusz napisali: gość od szybkich i wśćiekłych, gość od horrorów i gość od komedii
romantycznych. wyreżyserował to gość od jednego krótkiego, choć dobrego filmu sci-fi.
i nie wiem co mam sądzić o tym filmie.
chciałbym krótkich odpowiedzi.
Zawsze mówię ( piszę ) w takich przypadkach, że ile głów tyle opinii. Chcesz mieć własną, to obejrzyj film. Ktoś napiszę nie warto, inny warto i co wtenczas? Np. film który obecnie robi furorę w Polsce, w Stanach został mega skrytykowany, chociaż zrobił go reżyser przez Amerykanów uwielbiany. Ja zazwyczaj gdy jestem zaciekawiony obrazem, to nie skupiam się na opiniach innych, tylko chcę wyrobić sobie własne zdanie na ten temat.
naprawe skrytykowali Wilka? myślałam, ze wszedzie go wychwalają. no i w koncu nominacja dla Leo ;) Jutro moze sama pojdę zobaczyc wiec coś bedę wiedzieć. Dzięki Tjall (ps: świetny thorgalowy avatar:) )
na potwierdzenie mych słów link do informacji na ten temat:
http://www.filmweb.pl/news/Martin+Scorsese+zn%C3%B3w+oburza+cz%C5%82onk%C3%B3w+A kademii-101403
A co do avatara dzięki - okładka z mojego ulubionego tomu ;-)
Thorgala uwielbiam, a Wilk ... przereklamowany. Momentami śmieszny, ale ...
po Leo i Scorseese sie wiecej spodziewac mozna by. Ale sorry, juz zmykam, to forum o innym filmie ;) pozdrawiam ;-)
warto, ja bardzo polecam myślę że to będzie jeden z najlepszych filmów 2014 roku
Ja byłam już na tym filmie z koleżanką.. Poszłam na niego głównie ze względu na aktora Alexa Pettyfera :) Film nie ma jakiegoś ukrytego morału ale jest fajny.. Lekki! Ja jednak na twoim miejscu poczekałabym aż będzie dostępny na internecie , chyba że chcesz iść ( tak samo jak ja) ze względu na aktora :*
Pozdro!