47 roninów

47 Ronin
2013
6,3 81 tys. ocen
6,3 10 1 81422
4,8 11 krytyków
47 roninów
powrót do forum filmu 47 roninów

zombie boy

ocenił(a) film na 8

JAk dla mnie film wciągający i warty obejrzenia. Bardzo spodobało mi się zakończenie. Ale jest jeszcze jedna sprawa a mianowicie dlaczego zombie boy jest na plakacie skoro w filmie był chyba przez 5 sekund?!

ocenił(a) film na 7
ania_m93

Chyba każdy się zastanawia :P

ocenił(a) film na 6
ania_m93

Odpowiedź jest bardzo prosta. Chodzi o marketing. Koleś to świetna reklama, pewnie też małym kosztem. Bo któż z nas zna japońskich aktorów? Masz Keanu + Zombie boy, w teorii może być fajnie. Nie widziałem filmu jeszcze, ale tak się właśnie zastanawiałem ile tego Zombie Boy'a będzie w filmie:)

ocenił(a) film na 8
basilica

no troszke zaspoilreowałam że jest go niewiele, myślałam że może go gdzieś przeoczyłam :D spodziewałam się ambitniejszej roli

ania_m93

bo marketing, ja nigdy nie obejrzę tego przez wzgląd na tak tanie metody marketingowe, no i też przez tą malowaną małpę

ocenił(a) film na 5
ania_m93

Też mnie to właśnie zdziwiło. Chociaż licząc ujęcie jego pleców na ekranie był może ze 20 sekund. A na tej wielkiej kartonowej reklamie zajmuje miejsce obok głównych bohaterów. Myślałam, że będzie miał większą rolę, niż zadanie jednego pytania, bez którego właściwie mogłoby się obejść. Swoje zadanie wypełnił - ludzie go zobaczyli, może ktoś tam poszedł na film właśnie przez wzgląd na niego. Jeżeli tak, to współczuję rozczarowania.

ocenił(a) film na 6
ania_m93

z tego samego powody co reklamowanie filmów USA w których gra Weronika Rosati :P