PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96849}

50 pierwszych randek

50 First Dates
2004
6,8 167 tys. ocen
6,8 10 1 166683
5,8 23 krytyków
50 pierwszych randek
powrót do forum filmu 50 pierwszych randek

Uważam że wogóle nie pasuje do filmu i sprowadza na nas humor rodem z rynsztoka.... Nic nie wnosi i psuje całokształt tego filmu... Kto za?

ocenił(a) film na 7
dontpanic

a daj człowieku spokój, że też ludziom chce się wymyślać takie pierdoły. Zajmij się petycją o problemie nawadniania lasów deszczowych.

Domish

ej... bo film dobry a jak ona się pojawia to mi się robi niedobrze.... a przecież wiadomo że "petycja" to tylko taki żart - chce wiedzieć czy tylko na moje nerwy tak działa ta "postać"

ocenił(a) film na 10
dontpanic

a co ona takiego wkurzajacego robila ;D? Nie pamietam zadnej alexy a 50first dates to moj ulubiony film ;D

rubia1b

A ja zgadzam się z Dontpanic! Cała liryczność, romantyzm i lekkość humoru brała w łeb wraz z pojawieniem się tej postaci.

Podpisuję się ;)

ocenił(a) film na 7
RoseEclat

popieram rodem z rynsztoka i to samo ten brat lucy, żarty i postacie na najniższym poziomie - nie wiem po co psuć scenariusz takimi ścierwami rodem z american pie

użytkownik usunięty
dontpanic

A co ona tam robiła, bo nie pamiętam? To ta co wypiła drinka?

brat jest jeszcze do przyjęcia... zwłaszcza gdy 5 sekundowy Tom wchodzi do akcji... ale Alexa... dla tych którzy nie pamiętają to transwestyta z męskim głosem i "rosyjskim" akcentem

użytkownik usunięty
dontpanic

Aha, już wiem, to ta "Helga"