PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537460}
7,0 43 tys. ocen
7,0 10 1 42537
6,1 16 krytyków
80 milionów
powrót do forum filmu 80 milionów

Film słaby,jak wszystko co związane z tą beznadziejną solidarnością.A 80 milionów wzioł se potem Bolek i ustawił do końca życia siebie i swoją liczną gromadkę,i wszyscy żyli długo dostatnio i szczęśliwie,a tylko nam matołkom i bidulom wciąż gorzej i gorzej.Zdrowie wasze w gardła nasze,a wy paczta i ślinki łykoita,heheeheheheheheh.

ocenił(a) film na 5
samspolem

Nie brał.

ocenił(a) film na 3
AbuKamil

BROŁ!

Matiasparviere70

On wziął 80 milionów, a ja wciąż czekam na moje 100 milionów!

ocenił(a) film na 3
marcin261287

czekoł indor do niedzieli a w sobote mu łeb ścieli,znos li takie psysłowie? ee?

ocenił(a) film na 3
marcin261287

no to teroz juz znos

Matiasparviere70

'''z tą beznadziejną solidarnością'' bo bolek to bo bolek tamto bo bolek pracował z Sb a co z pozostałymi ludźmi którzy siedzieli w więzieniach za walkę z komunizmem w Polsce? oni też byli beznadziejni?

ocenił(a) film na 3
KxOxSxTxExK

Jasne że byli beznadziejni.Po co było walczyć z komuną,ona by sama prędzej czy puzniej się skończyła.A po za tym wcale teraz nie jest lepiej jak za komuny,więc po uja to wszystko było?Bida,złodziejstwo,bezrobocie,poniewierka po obcych krajach za chlebem.Syf kiła i mogiła.Komuno wróć!!!

Matiasparviere70

Jeśli myślisz, że Ruscy tak sami z siebie opuścili nasz kraj to JESTES IDIOTOM I SKONCZONYM DEBIILEM, poza tym życzę ci tego samego, żeby ktoś zamkną cie do więzienia na 5 lat za za np. pisanie w internecie, że nasz rząd to złodzieje a po upadku tego całego systemu, ludzie o tobie pisali, że byłeś beznadziejny bo teraz jest jeszcze gorzej, jak tak jest ci tu źle TO WYPIERDALAJ DO TEJ SWOJEJ MATKI ROSJI zobaczysz jak tam będziesz miał dobrze.

ocenił(a) film na 3
KxOxSxTxExK

A co może solidarność ich wyprosiła? Hehehe.Chcieli i wyszli,zresztą nie tylko z Polski.Nie musze wypierdalać do Matuszki Rosji bo ona sama tu przyjdzie wcześniej czy puzniej,a poza tym,Polska to padół gdzie zawsze bedzie przesrane żyć.Jedz se do Anglii,Norwegii,Niemiec, zobacz na jakim poziomie się tam żyje,i nie tułają sie po obcych krajach,by zarobić pieniądze.A Polska co? 25 lat po upadku komuny,i dalej bida,zrujnowane zakłady pracy,gospodarka w tyle.Gdyby nie to że teraz otwarli nam granice i pozwolili na tułaczke za pieniądzem,to by było w tym padole gorzej jak za komuny.Więc się nie podniecaj tępy matole dzisiejszą Polską.Bo po twoim stylu pisania wnioskuję,że nie znasz się na niczym.

Matiasparviere70

To na cholerę tu siedzisz, się nie podoba to wyjazd za granicę zarabiać te swoje ukochane pieniądze na zmywaku, i jak byś nie wiedział to nie zwykli lidzie z Solidarność zniszczyli nasze państwo tylko nasz chory rząd przez układy i korupcje, dobrze ze tacy ludzie jak ty nie są normą bo nasze Państwo by już dawno zniknęło z mapy. Dla niektórych w życiu liczą się nie tylko pieniądze i własny interes, są też wyższe wartości.

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

W takim razie wypad do Anglii, Norwegii, Niemiec analfabeto tępy...

ocenił(a) film na 3
cezary_n

pocałuj mnie w d..pe debilu i to jeszcze przez papirek,żebyś mi dupy nie pobrudził hehehehehehe

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70

hehehe. Pisząc komentarze na tym poziomie, dyskredytujesz (= oblewasz gównem) nie swojego oponenta, a samego siebie.

ocenił(a) film na 3
jo777

no wiem,bo pisanie tu z nimi to jak tarzanie się w gównie ze świnią,zauważasz że jesteś już brudny,a świni to pasuje i chce tarzać się dalej hehehe

Matiasparviere70

Szkoda, że nie załapałeś się na komunę. Miałbyś przynajmniej ortografię lepiej opanowaną. A dyskusja z Tobą nie ma sensu. Uzasadnienie znajdziesz w Internetach.

ocenił(a) film na 8
Matiasparviere70