PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741821}

Aż do piekła

Hell or High Water
2016
7,1 47 tys. ocen
7,1 10 1 47007
7,5 53 krytyków
Aż do piekła
powrót do forum filmu Aż do piekła

Aktorsko 10, scenariusz na 10, muzyka poza skalą. Bardzo dobry film, polecam każdemu.

Karolina007c

Gdzie oglądałaś?
To smutne że takie filmy grają raz dziennie w jednym niszowym kinie a np. Smoleńsk czy hollywoodzkie komedie lecą od rana do wieczora we wszystkich kinach. Jak można mówić o obcowaniu z kulturą w tym kraju.

ocenił(a) film na 10
tomektomek

Najlepiej wpisać w Google tytuł filmu i miejscowość z której pochodzisz, ja tak trafiłam do kina w ktorym graja ten film ;)

tomektomek

Dystrybutorzy sa nastawieni na zysk, a nie krzewienie kultury :) Dlatego w pierwszej kolejnosci pokazuja filmy, ktore zapewnia im duze pieniadze i wysoka ogladalnosc. Aczkolwiek sam jestem zaskoczony, tym ze tego filmu akurat nie gra zaden multiplex. Po takich goracych recenzjach i wysokich ocenach, smiem przypuszczac, ze Oskar bedzie murowany, jak nie dla Bridgesa, to za scenariusz, lub rezyserię. Forbes już teraz uznał go najlepszym filmem 2016. Na pewno graja go gdzies w Twojej okolicy, ja widziałem go dwa razy i byc moze wybiore sie trzeci raz :)

ocenił(a) film na 10
Karolina007c

"muzyka poza skalą" chyba najlepiej oddające moje emocje podczas seansu słowa ;>

ED. w sumie cały komentarz wyczerpuje moje emocje krótko i zwięźle ;)