A.I. Sztuczna inteligencja

A.I. Artificial Intelligence
2001
7,2 193 tys. ocen
7,2 10 1 193020
6,8 32 krytyków
A.I. Sztuczna inteligencja
powrót do forum filmu A.I. Sztuczna inteligencja

Efekty? Lepsze widziałem Fabuła była beznadziejna, strasznie się nudziłem... Zdjęcia - widziałem lepsze (i to znacznie!) Zakończenie było beznadziejne. Wieje nudą na całej długości. I jedyne, co mi się na tym filmie podobało, to ten gadający Miś :P Poza tym: To nie jest film tylko najdłuższa bajka z efektami specjalnymi, jaką w życiu widziałem!!!

Jeśli chodzi o tematykę to zdecydowanie wole "Ja, Robot" I gdybym miał wybierać między tym badziewiem, a "Ja, Robot" - wybrałbym zdecydowanie "Ja, Robot"

Bardzo zły, 2/10

Nike

twój stary do kitu............................

ocenił(a) film na 10
Nike

"Ja, Robot"? To film akcji umieszczony w przyszlosci bez wiekszej glebi. Widac ze jestes plytki.

ocenił(a) film na 10
Nike

Oglądałam ten film już dawno i szczerze mówiąc nie pamiętam efektów specjalnych - czy były dobre, czy beznadziejne. Ale wiem jedno - ten film naprawdę daje do myślenia - co prawda akcja rozgrywa się w bliżej nieokreślonej przyszłości, moźżemy się tam dopatrzeć wątków, które odnosza się do czasów teraźniejszych. Czytając Twoją opinię odnoszę wrażenie, iż jesteś albo niewrażliwy albo niekumaty:P no albo jedno i drugie;p