A.I. Sztuczna inteligencja

A.I. Artificial Intelligence
2001
7,2 193 tys. ocen
7,2 10 1 193020
6,8 32 krytyków
A.I. Sztuczna inteligencja
powrót do forum filmu A.I. Sztuczna inteligencja

Teddy RLZ!!

ocenił(a) film na 10

Misiaczek był najlepszy. Podobała mi się ta scena w której się zaszywał :)

ocenił(a) film na 9
Velvet_Crotch

Teddy był wspaniały. W każdej scenie gdy go pokazywali nie wiedzieć czemu się śmiałem. Chciałbym mieć takiego misia:)

Mystery_Man

Nie Ty jeden :) Chyba każdy z nas chciałby mieć tak oddanego przyjaciela.

Mystery_Man

Mystery_Man

ocenił(a) film na 8
Velvet_Crotch

Zgadzam się!!! Taki wierny i czujny. Miś był moją ulubioną postacią. Ciekawe , co się z nim stało...
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Aneczka27

moim zdaniem też Teddy był najlepszy =D jak tak chodził i szukał tego Davida i w ogóle to jego zachowanie... taki wierny przyjaciel :) też chcę taką zabawkę

ocenił(a) film na 9
Fluorescent

taka laleczka Chucky, nie? :)
strasznie mi to przypominało, szczegolnie jego sposób chodzenia :)

użytkownik usunięty
Velvet_Crotch

Teddy był przeuroczy. i zarazem na swój sposób mądry (scena, gdy uciekł do Moniki przed chłopcami, którzy kazali mu wybierać między sobą). też chcę takiego misia :)

ocenił(a) film na 7

jak tylko weszlam na forum o tym filmie to od razu mialam ochote dac taki sam temat;) ale mnie uprzedziles

ocenił(a) film na 7
Velvet_Crotch

jak tylko weszlam na forum o tym filmie to od razu mialam ochote dac taki sam temat;) ale mnie uprzedziles

Velvet_Crotch

mi się najbardziej podobało to, kiedy on się zaszywał i wtedy kiedy w końcowej scenie usiadł na łóżku, na którym leżal David i Monica, to było takie... smutne... ale i tak zastanawiam się co się z nim stało...

ocenił(a) film na 9
Velvet_Crotch

Dla mnie miś też był najlepszy, mało tego, że był śliczny to jeszcze był takim wspaniałym przyjacielem dla Davida. Zawsze próbował mu pomóc i jako jedyny został z nim, kiedy Monica go sotawiła w tym lesie.

ocenił(a) film na 10
Velvet_Crotch

Tak,zgadzam się absolutnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Za to nie zastanawiam się co się z nim stało(bo się domyślam,że został ze swoim przyjacielem nawet po jego śmierci,czy jak to nazwać)ale martwię się o Joe,bo też był bardzo sympatyczny a przecież złapały go pały:(((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Velvet_Crotch

Teddy był cudowny. Chciałbym miec takiego misia. :)