A.I. Sztuczna inteligencja

A.I. Artificial Intelligence
2001
7,2 193 tys. ocen
7,2 10 1 193020
6,8 32 krytyków
A.I. Sztuczna inteligencja
powrót do forum filmu A.I. Sztuczna inteligencja

moja opinia

ocenił(a) film na 6

Za mało emocji i uczuć, nie wzruszyłam się ani razu, później już tylko zaczął mi się dłużyć ten film. Jak dla mnie bez rewelacji, ale za pomysł 6/10.

Melissa86

Oglądałaś film Science Fiction, z nastawieniem na emocje, uczucia? Już sam pomysł brzmi głupio. Od tego są dramaty i filmy romantyczne. Oprócz tego eśli jedynie emocje i uczucia są dla Ciebie wyznacznikiem do oceny filmu, to moze zajmij się czymś innym? Zaniżasz ocene w moim (i nie tylko) przekonaniu bardzo dobrego filmu.

ocenił(a) film na 6
gromuso

Każdy ma prawo do własnego zdania, a o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 8
Melissa86

Ty chyba jeszcze nie załapałaś co kolega ci chcial przekazać i zapewnim cie, nie chodzi tu o gusta. Film jest z gatunku Science Fiction, słyszałaś kiedyś w swoim życiu taki wyraz ? Brawo, teraz powinnaś wiedzieć że na filmy SF nie zabieramy chusteczek.

ocenił(a) film na 6
Shambler

Moja opinia odnosi się do komentarzy innych osób, które piszą, że płakały oglądając ten film. Więc jednak można się wzruszyć oglądając science fiction. Wyjdź trochę poza sztywne schematy.

ocenił(a) film na 8
Melissa86

Czyli założyłaś temat by nie dyskutować filmie, o gustach, tylko chciałaś nam opisać jaką jesteś twardą sztuką i nie wzrusza cie film który "innych osób" doprawadzały do łez.

ocenił(a) film na 10
Melissa86

"Za mało emocji i uczuć, nie wzruszyłam się ani razu, później już tylko zaczął mi się dłużyć ten film. Jak dla mnie bez rewelacji,"

Jesteś maszyną. Za pomocą mediów i reklam, elektronicznie sterowanym humanoidem przeznaczonym do kupowania wytworzonych przedmiotów.

ocenił(a) film na 6
monroepage

Mylisz się, ale nie będę Cię wyprowadzać z błędu, dalej oceniaj ludzi po pozorach, "po okładce", dobrze Ci idzie. ;)