Na "Lech vs. Entowie z lasu smoleńskiego" poszłabym do kina w podskokach. brzmi genialnie xD
Barrack Obama vs. Predator / Lech K. vs. Entowie z lasu smoleńskiego Genialne! Popłakałam się ze śmiechu
hahahahah... świetne ..ale zważcie na to, że jeszcze w 3D..,.. teraz chyba wszytko będzie w 3D nawet Martha Stewart
Oh my God ! Jakoś Abraham Lincoln nie pasuje mi do tematu wampirów... Ale czy rzeczywiście w jego biografii są do tego przesłanki... fascynował się nimi czy coś w tym stylu ??? Ja nic o tym nie wiem, a Wy ? Pewnie to kolejny makabryczny wybryk scenarzystów :D
I to dość żałosny wybryk... Jeszcze nie daj Boże male dzieci albo niedoinformowana na historii młodzież w to uwierzy...
Słyszałam, że w czasach gdy radio podbijało uszy ludzi (że tak to ujmę) jak jeden gościu dał audycję że niby rozmawia z kosmitami to ludzie (słuchacze) w to uwierzyli i normalnie się telefony urywały od pytań co to było i czy naprawdę. Dajcie spokój...
Proponuję, żeby od dzisiaj broń dostępna była w Stanach od urodzenia, zajęcia w żłobkach z ich obsługiwania powinny odbywać się co najmniej (!) po godzinie dziennie, żeby czasem nikt nie wyszedł ze żłobka bez tej (jakże cennej) umiejętności.
I pewnie dowiemy się z filmu że został zamordowany przez wampiry? Albo ugryziony i nadal żyje jako wampir...Powinno się zakazać robić takie durne filmy, Lincoln się w grobie przewraca.