PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259149}
7,3 33 tys. ocen
7,3 10 1 32679
6,6 19 krytyków
Across the Universe
powrót do forum filmu Across the Universe

Heh no coz bylem na tym z dziewczyna w kinie i musialem powstrzymywac sie od zasypiania, film nudny i typowo amerykanski, poszedlem na niego poniewaz nigdy wczesniej nie widzialem zadnego musicalu i zaluje bo przez ten film juz nigdy wiecej na zaden nie pojde. To samo poroponuje innym, jezeli nigdy nie ogladalscie musicalu, ten nie jest dobry na poczatek , dla tych co nie lubia musicali - nawet nie probujcie , a dla tych co lubia - hmm no MOZE sie wam spodoba. Acha, a to ze to jest tepy film dla kobiet to tez nie do konca bo mojej dziewczynie tez sie strasznie nie podobalo. Film tandeta nie wiem dlaczego ma tu tak wysoka ocene, zwlaszcza ze jest to film "pusty".

fioletowy_kapturek

Wykonania piosenek rzeczywiście bardzo dobre, klimat lat sześćdziesiątych, manifestacje, bunt, miłość, pokój, make love not war... tak ja to wszystko rozumiem, tylko po jaką cholerkę są te animacje wplątane, typu całowanie się w wodzie, bombardujące truskawki, czy wariujący żołnieże w szpitalu i obnażone pielęgniarki... po co pytam? Bo ten świetnie zapowiadający się film, w moim odczuciu, wiele oprzez to stracił.

pudlos

hhaa, to jest najlepszy na świecie temat, nigdy nie przestanie mnie śmieszyć! pudlos ;*****

pudlos

'Pudlos a może się w końcu zdecydujesz czy to FILM DLA TEMPYCH KOBIET, czy możejednak film SKIEROWANY;> do pacyfistów. ;DDD Bo już się chłopie gubisz poważnie :)

' Napisalem ze to tepy film dla kobiet, poniewaz dziewczyny zazwyczaj nie maja wysokich wymagan kinematograficznych i watek milosny oraz odrobina dobrej muzyka zaspokaja ich potrzeby. ' hahahaah