PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

9/10

ocenił(a) film na 9

Film jest tak popieprzony że aż zajebisty, jeżeli ktoś ma inny charakter niech się nie wypowiada na temat tego filmu tylko poszuka strony z serialem M jak Miłość tam znajdzie coś dla siebie!!!!!!!!!!!!

killerek132

Zgadzam się totalnie. Nie sądziłam, że takie coś może mi się spodobać, ale film mimo, że jest poryty ma genialnie dobraną muzykę, świetne ujęcia i w ogóle wzbudza pozytywne emocje mino, że jest momentami ohydny :D

ocenił(a) film na 9
killerek132

Zgadzam się.
Jest rozpie**ol, ciągła akcja, wielki chłop jako główny bohater. Film momentami zabawny, ma prosty przekaz i dobrze się ogląda. Czego więcej chcieć od filmu Akcji ?
Czytając niektóre posty nie rozumiem czego ludzie oczekiwali po tym filmie.

ocenił(a) film na 4
lubi3placki

Oglądałam obie części i o ile przy jedynce można się całkiem dobrze bawić (o ile się na ten czas odłączy od mózgu :)), to dwójka jest już tak skrajnie bezsensowna, że głowa boli. Gadająca głowa w akwarium przekroczyła mój próg tolerancji :)
PS. Nie rozumiem skąd ta tendencja na filmwebie, że jeżeli komuś nie podoba się dany film, to na pewno jest głupi/nie ma poczucia humoru/nie zrozumiał filmu i na pewno jest wielbicielem tandetnych seriali.

ocenił(a) film na 9
quiet

Nikogo nie starałem się obrazić moim postem. Po prostu wyraziłem swoje zdanie, że trzeba do niektórych filmów podjeść z dystansem :)

ocenił(a) film na 4
lubi3placki

Nie miałam na myśli twojego postu, ale post założyciela tematu, który zresztą wpisuje się w tendencję, którą ostatnio obserwuję na filmwebie.

ocenił(a) film na 9
quiet

Po prostu denerwuje mnie kiedy ktoś mówi że film jest nie realny bo np. gościu wypada z helikoptera a w następnej części powija go furgonetka i zapierniczają mu '' różowe ciacho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' tak to nie jest realistyczne ale jest zabawne poryte i świetne troche finezji i spontaniczności głowa w akwarium też nie jest realna BO NIE O TO CHODZI W TYM FILMIE!!!!!!!!!!

killerek132

Ten film jest tak poryty, że aż świetny : D Polecam dla fanów Jasona ;)

użytkownik usunięty
killerek132

zgadzam się

ocenił(a) film na 6

Pierwsza część choć w wielu watkach nierealna bardzo mi się spodobała druga z resztą tez ( po za ostatnimi scenami na basenie to trochę zepsuło ten film i ta akcja w elektrowni też była zbędna. Ale muzyka dynamiczny styl filmowania i aktor zrobiły swoje