Nie wiem czy ktoś w ogóle z was oglądał film do końca?? Przy ostatnich 5sek. filmu nie napisów można zauważyć że jeszcze sobie oczkiem mrugnął i był podkład odbicia serca, może reżyserowi o to chodziło abyście myśleli że zginął ale mnie zawsze koniec filmu interesuje zazwyczaj z tym kolesiem ;) czy będzie następna część. I tak mi się wydawało że będzie bo skoro on przeżyje to musi się wyleczyć, a wyjaśniając jego niby śmierć to zawsze musiał podnosić poziom adrenaliny a w tej ostatniej akcji to chyba miał jej nadmiar ;) tak mi się wydaje i czekam na odp.
Sugerujesz że przeżył skok z helikoptera??
Ludzie wy serio tacy durni jesteście, czy tylko w internecie udajecie?
Czy myślisz że każdy nakręcony film jest realistyczny?? Buahaha, człowieku na discovery oglądniesz sobie real a filmy akcji pozostawmy takie jakie są. bo nie chodzi tutaj przecież o realizm tylko o akcję. A w tym przypadku akcją kończącą jest to że on jednak przeżyje i wyjdzie druga część i takie tam ble ble...
Tak. Jesteśmy durni bo nawet z opisu przy trailerze i z samej zajawki tak wynika?
1. Traileru jak na razie nie ma.
2. Z zajawki wynika jak na razie to że będzie to prequel.
co ty za psychotropy bierzesz - zajwaka juz jest i nie bedzie to prequel tylko sequel !!! Po tym jak dostal podwojna chinska szpryce w jedynce, wyciagaja jego serce i pakuja w to miejsce sztuczne ktore musi byc ciagle ladowane zeby pompowalo krew... natomiast ciagle pytania "a czemu przezyl upadek z takiego wysoka" uznaje ze przejaw glupoty pytajacego :)
ad1) rzeczywiscie trailer już jest i przepraszam wszystkich za to że nazwalm was glupimi- wy po prostu wiecie na co stac tych imbecyli amerykanów
No więc już wiesz o co mi chodziło z tym że to nie jest realizm:p poczekam na film i wtedy ocenię czy jest warty jak reszta filmów z nim ;)
http://fakty.interia.pl/swiat/europa/news/nie-otworzyl-sie-spadochron-skoczek-sp adl-z-1200-metrow,962546,3280
http://www.joemonster.org/filmy/3406/Przezyl-skok-bez-spadochronu
pozdrawiam!
Tak, Luku, tak xD
Po tonie chłamu jakim ocieka amerykanskie kino skazane na produkcie PG13 - filmy akcji z uciętymi scenami strzelanin, zieloną lub czarną krwią i dialogami ala 'ty draniu' w koncu doczekałem się mocnego filmu z dobrą muzyką.
Oczywiście zapowiada się interesująco ale trzeba na poczekać na jego ukończenie:p Czytałem że będzie kręcony coś w stylu Matrixa, jak się kamery kręciły wokół niego itp. ale Jeśli twórcy filmu zastanawiają się już nad 3 częścią (oby wyszła) stanie się trylogią zajfajnego filmu tylko Crank 3 będzie już w najlepszej technologi i zapewne HD. W Końcu to Jason Statham ;) Ale również zaciekawiła by mnie wersja filmu Jason Statham vs Van Diesel ;) obydwa Mocni Aktorzy filmu Akcji ;)