PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78243
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Film genialny

użytkownik usunięty

Jednak nie dla wszystkich. Fani romansideł i ckliwych dramacików nie mają tu nawet czego szukać.
Film zdecydowanie polecam ale tylko i wyłącznie koneserom gatunku.

ocenił(a) film na 1

Cos ty się za syfu nażarł że pleciesz jak kaczka postrzelona śrutem na dziki?? To szmira z najwyższej półki a ty mu pajacu dziewiątkę stawiasz i jeszcze sercem obdarzasz? Myśl chłopino.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Znawca_filmowy

ja wszystko dokładnie zrozumiałem tylko ty się trochę pogubiłeś a na dodatek zgłosiłeś do usunięcia

ocenił(a) film na 1

Ja nic nie zglaszalem. Nie jestem donosicielem jak wiekszosc na tym portalu

ocenił(a) film na 3
Znawca_filmowy

tez uwazam ze gosciu sie czegos powaznie nazarł ten film to totalna kupa

ocenił(a) film na 9
Znawca_filmowy

FFFIIILLLMMM 999/10 genial a komu się nie podoba to M jak Miłość oglądać łapka w góre dla wszystkich którzy go lubią!!!!!!!!!!!!!!

killerek132

Mi się nie podoba i mam cie w DUUUPIE... pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
McFlyPL

" Ile ja bym dał żeby internet był chociaż od 15 lat "

ocenił(a) film na 9
McFlyPL

NO kolego jak ty masz ocenioną Epokę lodowcową na 8 a Pan życia i śmierci na 7 to mówi samo za siebie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia w szkolę i zachowuj się grzecznie na lekcjach żeby pani nie musiała wzywać rodziców bo będzie bicie !

killerek132

Lol Epoke lodowcową ostatni raz widzialem 6 lat temu i z sentymentu dalem 8..... a Adrenalina 2 to gówno, sieka bez sensu..

Potwierdzam, film genialny, arcydzieło 10/10. Tylko dla koneserów.

ocenił(a) film na 3
0wner2

genialny... chyba w swojej prostocie '-'

ocenił(a) film na 6
theKaJ

Film sprawnie się ogląda nie powiem, w sam raz na lekki przyjemny film na popołudnie. Za całość 6.

ocenił(a) film na 1
Grand23

Obejrzyj go jeszcze raz gamoniu.

Znawca_filmowy

Ja oglądałem ze 20 razy. Arcydzieło.

ocenił(a) film na 1
0wner2

Gorszych bredni nie slyszalem.

Znawca_filmowy

Jeden z najlepszych filmów świata.

ocenił(a) film na 1
0wner2

Hahhaha. Wez stoperan bo widze ze ci coraz gorzej

Znawca_filmowy

Nie pyskuj pseudo znawco, ja tu jestem wybitnym filmowym koneserem.

ocenił(a) film na 1
0wner2

Ty to możesz mi umyć okna w mieszkaniu, oczywiscie w ramach wolontariatu

ocenił(a) film na 9
Znawca_filmowy

Nie no panowie film jest takiego gatunku gdzie "wyłącza się mózg" i daje się ponieść akcji która jest nie realna "nawet czasem debilna" ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie można tego filmu porównywać do Lotu nad kukułczym gniazdem albo do Foresta Gumpa jest to film zupełnie innego gatunku prosty bez głębszego przekazu, nie można podchodzić do niego w stylu "ej to było nie realne". Film jest prosty ma dużo akcji i i "hardcorowych scen" ale takie było założenie przy jego produkcji.
Każdy kto ma trochę dystansu do siebie i nie potraktuje tego filmu poważnie, powinien zrozumieć jego przeznaczenie, ma śmieszyć z niemożliwego. Pamiętajcie trzeba podejść do niego z dystansem.

Pozdrwaim

ocenił(a) film na 9
0wner2

Nie no panowie film jest takiego gatunku gdzie "wyłącza się mózg" i daje się ponieść akcji która jest nie realna "nawet czasem debilna" ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie można tego filmu porównywać do Lotu nad kukułczym gniazdem albo do Foresta Gumpa jest to film zupełnie innego gatunku prosty bez głębszego przekazu, nie można podchodzić do niego w stylu "ej to było nie realne". Film jest prosty ma dużo akcji i i "hardcorowych scen" ale takie było założenie przy jego produkcji.
Każdy kto ma trochę dystansu do siebie i nie potraktuje tego filmu poważnie, powinien zrozumieć jego przeznaczenie, ma śmieszyć z niemożliwego. Pamiętajcie trzeba podejść do niego z dystansem.

Pozdrwaim

ocenił(a) film na 4
0wner2

20 razy?!?!?!? Widzę ,ze co niektórzy to już nie mają co z wolnym czasem zrobić hehe. ''Adrenalina'' jest maksymalnie raz do oglądnięcia .A tak na poważnie to film nie zasługuje ani na 10 ani na 1 :)

djrav77

2 widziałem chyba 4 razy a 1 z 7

ocenił(a) film na 4
movies_2

Śmiałem się z tym ,że jest max raz do oglądnięcia. Obie części sam widziałem po 2 razy. Lata wstecz i teraz dzięki czemu mogłem tu ocenić. Każdemu co innego się podoba. Jedno jest pewne. Nikt wcześniej ,ani pewnie już nigdy nie zrobi czegoś w tym stylu. Tego się nie da podrobić. A może i się da tylko grzechem i głupotą by było to robić. I tak jak napisałem. Filmy (obie części) nie zasługują ani na 1 ani na 10. Pierwsza część dla mnie przynajmniej, zdecydowanie lepsza.
pozdro

ocenił(a) film na 9
movies_2

Pozdrwaim

ocenił(a) film na 9
djrav77

Pozdrwaim

ocenił(a) film na 2

rozumiem, że każdy ma inny gust, ale żeby nazywać ten film genialnym, dobrym hahahahaa. straszny szit:D

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się film extra, ale tylko dla koneserów. 9,5/10

ocenił(a) film na 5

Pierwsza czesc swietna, wrecz zajebista. Szkoda, ze dwojka nie dorownuje poziomem.. Dla mnie 5/10

ocenił(a) film na 5
Znawca_filmowy

twoje dorównuje mojej skarpetce

ocenił(a) film na 1
vince25xx

polemizowałbym

Znawca_filmowy

Racja. Skarpetka może mieć wyższe IQ. Dobrze że się zreflektowałeś.

najlepszy film jaki widziałam (jeżeli chodzi o gatunek sensacyjny)...
akcja zapierała dech w piersiach...
a Cytrynka w klubie była naprawdę nie do pobicia...
no i jeszcze ten koleś nagminnie przeklinający ( zespół Touretta)

pozdrawiam

użytkownik usunięty

podbijam ten temat

ocenił(a) film na 1

Wez lepiej podbij do starej niech cie zdzieli walkiem do ciasta moze rozum ci wroci.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8
Znawca_filmowy

Film w swojej kategorii (film akcji) jest naprawdę świetny

ocenił(a) film na 9
YourBestTime

Dajcie spokój znafcy i nie nabijajcie się z niego, chłopak nie ma ruchania to sobie trolluje na filmwebie i ocenia wszystkie nowości na 1:)

ocenił(a) film na 10
Znawca_filmowy

schowaj fiuta leszczu, widać, ze ci już niepotrzebny wracaj do swoich zmierzhów albo innych inteligentnych docenionych tylko przez ciebie szmir i nie najeżdżaj na mocne męskie kino ;]

użytkownik usunięty

poodbijam temat

ocenił(a) film na 5

Nie tak fajny jak część pierwsza, ale można obejrzeć. Zwariowany, momentami głupi, brutalny pełen przemocy i sexu... czego chcieć więcej w męskim kinie? :)
Ale niestety 5/10 za końcówkę.

ocenił(a) film na 10

Jeśli co niedziela wciągasz schabowe z ziemniakami, to nie oglądaj tego filmu, najlepiej zapomnij o tym. To taka rada dla tych, którzy filmu nie widzieli. Wielu ludzi nie ogarnia tego filmu, bo nie potrafią się odblokować, nie mają szlachetnego bohatera, arcywroga i happy endingu, więc nie wiedzą jak się mają zachować w obliczu obu Adrenalin.
Ale są i tacy, którzy załapali styl filmu i rozkoszowali się każdą minutą, hehe, Wy wiecie o co chodzi :)

JeanVanHamme

Co powinnam jadać w niedzielne popołudnia, aby móc obejrzeć ten film?

ocenił(a) film na 5

[lekki spoiler]
troszkę zbyt wulgarny(nie chodzi o słownictwo ale o obraz - pełno bezsensownych scen z gołymi brzydkimi dupami, albo obrzydliwych jak palący się Statham na samym końcu niczym diabeł) i męczący... oczy mnie bolą a zaledwi 1:20 trwał :( Stathama uwielabiam, ale jakoś crank 2 mnie nie urzekł. 5,5/10
pozdrawiam