PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463637}

Adrenalina 2. Pod napięciem

Crank: High Voltage
2009
6,2 78 tys. ocen
6,2 10 1 78206
5,3 20 krytyków
Adrenalina 2. Pod napięciem
powrót do forum filmu Adrenalina 2. Pod napięciem

Adrenalina 1 i 2 jest bardzo dobrym filmem na dziesiatke a niektorzy je krytykuja. Wolicie oglądać siano typu "Drive". Żal!!!

ocenił(a) film na 2
aguero1

Nie żal. To jest dość dziwny - specyficzny film; chaotyczny, przesiany taką tanią erotyką, akcja jest mało kręcąca. Facetowi wycieli serce i jakieś czajnatały wmontowali mu sztuczny rozrusznik, a on się budzi i gania po całym mieście ścigając ludzi, którzy mają w posiadaniu jego serce. Dodatkowo musi ciągle ładować to coś zamienne prądem. W zasadzie tyle jeśli chodzi o całą historię plus poboczne wątki, mniej lub bardziej przerysowane postaci na skalę taniego komiksu. Nic sensownego dlatego mi się nie podobało.
Ale są gusta i guściki.

katarzynastop87

Mi na przykład podobało się i Drive i Crank. Kwestia wbicia się w konwencję filmu. Drive super a Crank pojechany ale oglądałem oba z przyjemnoscią.

ocenił(a) film na 2
tralalakotkidwa

Przyłącze się Drive mi się podobał też :) W porównaniu z adrenaliną miał klimat, świetną muzykę, delikatną, romantyczną opowieść o dwojgu zakochanych plus światek przestępczy, w który wplątany był główny bohater. Wszystko było wyważone i ze smakiem.