Ludzie, zastanówcie się co robicie i piszecie? Film wyprodukowany przez takich 10 krajów: Austria / Francja / Holandia / Niemcy / Norwegia / Polska / Turcja / Rumunia / Afganistan / Bośnia i Hercegowina.
Są to 3 kraje muzumańskie, więc wiadomo jaki jest ich obiektywizm, a reszta zmierza do zislamizowania (wyjątkiem Polska, więc co robi w tym towarzystwie?). Niemcy i Austriacy bestaliasko mordowali Serbów w czasie IIWŚ, a teraz kręcą film o zbrodniach swoich ofiar. To łajdactwo. Niech kręcą film o obozie w Jasenovacu.
Tylko co tu robi Polska (ofiara Hitlera). Co nam, Polakom, Serbowie zrobili, że przykładamy rękę do takich filów?
Antoni Komaso-Łazarkiewiczu, Jarosławie Kamiński, Małgorzato Karpiuk, powiedźcie mi w czym bierzecie udział?
A do tego Ewa Puszczyńska. No jasne, to jej zawdzięczamy „Idę” - i wszystko jasne.
Serbowie byli naszymi sojusznikami w czasie IIWŚ, a my się im odpłacamy uznając Kosowo, i robiąc takie filmy. Wstyd mi za swój kraj!!!!!!
Jakbyś dysponował więcej niż dwiema szarymi komórkami w głowie to wiedziałbyś, że bardziej ich wspieram niż atakuje. Jest tu też inny wątek znanej na forum psycholewaczki o pseudonimie Agatonik. Odsyłam do niego. Odstaw narkotyki, leki czy co tam jeszcze innego zarzucasz a potem wróć i mnie przeproś.
Zgłaszam ten post jako zawierający odnośnik do wirusa. Jak tam w Choroszczy? Zmienili leki?
,,Oto rząd Izraela 2022: ekstremiści, nacjonaliści, rasiści, przeciwnicy procesu pokojowego, zwolennicy osadnictwa, łamania palestyńskich praw, przeciwni prawom kobiet, LGBT+, przeciwni jakimkolwiek formom liberalizmu. Rząd religijnych, konserwatywnych światopoglądowo mężczyzn. Pośrodku on, król Bibi, jak pieszczotliwie lub złośliwie nazywa się w Izraelu nowego premiera" - PISZE Karolina Przewrocka-Aderet. I CO, ZADOWOLONY? A W POLSCE dzidom ŹLE. POLSKA POD RZĄDAMI PIS TO ZŁO, A W IZRAELU DOBRZE.
makipo, zadam zagadkę:
Jak sprawdza się szczelność samochodów w fabrykach w Chorwacji i Kosowie?
Pomyliłeś kino z polityką.
W zasadzie zrobiłeś to tylko jeden raz, który bez przerw trwa przez całe twoje życie. ;)
Gardzę tobą, ustaszami, członkami dywizji ss skandeberg. Nie rozumiesz tego? Nie chcę mieć nic wspólnego z tymi nazistami.
I dlatego gdy ja nie atakuję LGBT, ty i naziści atakujecie?
Gdy ja nie piszę antysemickich ataków - ty i naziści piszecie?
A do tego eugenika, chciałeś zabijać komunistów tak jak naziści...
Nie jestem za eugeniką*. Nie interesują mnie homoseksualiści. Mam dość fałszowania historii Polski i prób wyłudzeń. A nazywaj mnie jak chcesz. To będzie dla mnie zaszczyt.
Jak lubisz tych z dywizji ss handschar, to się do nich przyłącz. Mnie w to nie mieszaj.
Jak tam ten do poległ pod getysburgiem? Płaczesz za nim, tak jak brat? Bo jakoś milczysz na ten temat.
*Eugenikę chiwilowo chciałem dla takich jak ty, i ten drugi, bo brak wam mózgu. A jakoś żyjecie. Teraz nawet to odwołuję. Wcale nie chciałem dla komunistów. Gdzie to wyczytałeś. No chyba, że jesteś komuch. A jesteś?
Teraz "nie interesują", ale jednak szerzysz propagandę antyhomo w swojej mowie nienawiści.
Jaką tam ,,propagandę antyhomo". Co ty bredzisz???!!! ty już całkowicie odleciałeś, jesteś gdzieś między Saturnem a Uranem. MAŁO, ALBO WCALE MNIE TO OBCHODZI.
Nie podoba mi się tylko, że chcą adoptować nie swoje dzieci. Jeżelibyśmy na to pozwolili, to sprawilibyśmy dziecku piekło.
Badania pokazują, że dziecko żadnego piekła od tego nie czuje. :)
Czyli szerzysz propagandę homofobiczną. Dziękuję.
Powtarzam ci, hyrkanku, po raz ostatni: nie szerzę żadnej propagandy antymomo czy coś tam. Mało mnie to obchodzi, albo wcale.
Nie obchodzi mnie czyjaś orientacja seksualna albo religia. To prywatna sprawa. Mamy prawo być sobą.
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą jeszcze
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą wreszcie
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą
Jak co dzień rano, bułkę maślaną
Popijam kawą, nad gazety plamą
Nikt mi nie powie, wiem co mam robic
Szklanką o ścianę rzucam, chcę wychodzic
Na klatce stoi cieć, co się boi
Nawet odsłonić, miotłę ściska w dłoni
Ortalion szary, chwytam za bary
I przerażonej twarzy krzyczę prosto w nos!
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą
Trzymam się ściany, niczym pijany
Tłum wkoło tańczy tangiem opętany
Stopy zmęczone, depczą koronę
Król balu zwleka, oczy ma szalone
Magda w podzięce, chwyta me rece
I nie ma sprawy, ślicznie jej w sukience
Po co sie śpieszysz, po co sie śpieszysz
Przecież do końca życia mamy na to czas!
Aby być sobą
Aby być sobą jeszcze
Aby być sobą
Aby byc sobą wreszcie
Chciałbym być sobą
Chciałbym być sobą
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą jeszcze
Chcemy być sobą
Chcemy być sobą wreszcie
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Co hyrkanku? Zepchnąłeś już jakiegoś Polaka do lasu? Zmajstrowałeś już jakiegoś dzieciaka? Jedź szybko na białoruś. Tam jest dużo do zrobienia. Ogrzej tych ludzi własnym ciałem.
hyrkanku, pomawiałeś Polaków o przemyt ludzi. Z kolei polską Straż Graniczną o zbrodnie. Twoje oszczerstwa uchodzą ci na sucho bo lewaków tutaj promują. Choć jesteś przetępcą filmweb pozwala na twoje wybryki, przestępstwa. A tutaj popatrz, popatrz. Już wiemy kto przemyca ludzi
h t t p s : / / w w w . o n e t . p l / i n f o r m a c j e / o n e t w i a d o m o s c i / k r y z y s - n a - g r a n i c y - d i e - w e l t - u j a w n i a - n o t a t k e - e u r o p o l u - n a - t e m a t - p r z e m y t u - l u d z i / r 2 m s j 1 c , 7 9 c f c 2 7 8
twoi rodzice, hyrkanku, to pewnie pękli z dumy, że cię urodzili. Taki zaszczyt im przynosisz
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
Przyjedź mamo na lewacto
Zaproszenie wysłał soros
Syn ci wyrósł na potęgę
Przyjedź zobacz twoja krew
Syn ci wyrósł na potęgę
Przyjedź zobacz twoja krew
garnitur na mnie jak ulany
Tęsknią do mnie ładne homo
I czekają i wzdychają och i ach hej
A ja mamie proszę mamy biję w dach
Może będę na peronie
I przywitam mamę sam
Albo spotkasz mnie na białorusi
Pewnie warta będzie tam
Albo spotkasz mnie nad Bugiem
Pewnie warta będzie tam
Bo u bramy proszę mamy
Stoi chłopak malowany
Jego spytaj broń nabita pytać strach hej
Lecz on mamie proszę mamy bije w dach
Służba cię na obiad prosi
Kucharz dobrze o tym wie
Jakich miłych przyjmie gości
Co nam poda to się zje
Jakich miłych przyjmie gości
Co nam poda to się zje
Kucharz daje wciąż to samo
Ale tremę ma przed mamą
Więc po zupie chciałby upiec nawet schab hej
Kucharz mamie proszę mamy bije w dach
Na przysiędze trudna rada
Będzie sztandar nie roń łez
Niech ci serce podpowiada
Jaki lewak syn twój jest
Niech ci serce podpowiada
Jaki lewak syn twój jest
Potem mamę cmoknę w rękę
Poprowadzę jak panienkę
Czy wierzyłaś czy marzyłaś o tym w snach hej
lewacto mamie proszę mamy bije w dach
lewactwo mamie proszę mamy bije w dach
oj hyrkanku, hyrkanku, co się dzieje na tym świecie. Ukraińcy nie chcą do Szwecji. hyrkaniątko, zapewne nie wiesz dlaczego. To cię uświadomię. Boją się mafii, strzelanin na ulicach. Ponoć najniebezpieczniej jest w Malmo. Można dostać kulkę na ulicy. Ale to dopiero początek. Ponoć państwo szwedzkie odbiera dzieci. A ukraińskie matki boją się, że ich dzieci zostaną im odebrane. Oświeciłem?
Zaraz, zaraz, gdzieś już to słyszałem: idź i nie grzesz już więcej. Jezus zstąpił i stał się hyrkanem....
To najwyżej ty ćpasz. Masowe groby na Podlasiu, porządni intruzi, Funkcjonariusze Polskiej Służby Granicznej z krwią dzieci (sic!!!) na rękach. Masz wyobraźnię po narkotykach. Kosmitów widziałeś?
Widzisz, normalni ludzie jednak nie popierają mordercow. Ty tak, no ale jak mówię, normalni nie popierają.
Ty się hyrkanku do normalnych nie zaliczasz. Coś śmierdzi po białoruskiej stronie granicy. Masz jakieś pomysły, co to?
Kogo nazywasz mordercą? Znowu się boisz?
hyrkanku, po raz setny powtarzam, że Funkcjonariusze Polskiej Straży Granicznej nie są mordercami. Najwyżej jakiej hyrkanki.
A i tak. Masz rację. Popieram Ich. Tzn. polskich pograniczników. hyrkanków oszczerców nie popieram.
Po raz setny bronisz morderców.
Prawacy tak mają. Spokojnie. Twoi przodkowie donosili do gestapo, a ty masz swoich bohaterów zgodnie z tradycją.
Ten Lapid ci to powiedział. Teraz to się zacznie. Tak, i to moi przodkowie zamordowali mu matkę:
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-parlament-w-izraelu-zostanie-rozwia zany-nowym-premierem-jair,nId,6105047#iwa_source=newsfeed_next
Wy to obaj wiecie.