Ajami

2009
6,8 2,9 tys. ocen
6,8 10 1 2882
Ajami
powrót do forum filmu Ajami

Przegadany, nudny film o gangach działających na terenie Izraela.

oscar_4

Wręcz przeciwnie, bardzo ciekawy. Ukazuje Tel Awiw od środka. W wiadomościach tego nie pokazują. Za młody chyba jesteś na ten film.

oscar_4

Co prawda nie oglądałem jeszcze tego filmu, ale zazwyczaj ocena 0/10 świadczy tylko o osobowości użytkownika a nie poziomie filmu.

ocenił(a) film na 6
oscar_4

Kiedy ktoś zaczyna swoją recenzję filmu słowami "przegadany film" opadają mi ręce, szczena i wszystko inne. To tak jak napisać, że w książce jest za dużo kartek. Masakra...

velkoper

Jaka masakra? W filmiema się coś dziać a nie tylko gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie, gadanie. 1/10

ocenił(a) film na 6
KapitanOrzech

Masakra! Film to nie tylko obrazki, gadanie to też akcja, ale rozumiem, że wielu nudzi w kinie jakikolwiek wysiłek intelektualny. I nie krytykuje tego, po prostu stwierdzam fakt.

KapitanOrzech

Ja z przyjemnością posłucham o czym tak gadają. :) Tylko poczekam na odpowiedni nastój, teraz bardziej mam ochotę na strzelanie, wybuchy, strzelanie , wybuchy, dziwki i strzelanie. :D

huta42

Ten film strasznie mnie zmęczył,wytrzymałem do połowy dalej nie dałem rady i ten ich język szeleszczący...A i teraz wiem dlaczego tam sa wojny,bardzo zadziorny naród.A i jeszcze jedno jak to sie skończyło,jeśli mozna?Oczywiście z zaznaczeniem o spoilerze(dla tych co nie ogladali).

ocenił(a) film na 7
aronn

dalej oglądaj filmy w Polsacie... nie będziesz musiał czytać podpisów skoro to taki dla ciebie wysiłek...

jleszczynski

Jakich podpisów,może napisów?(do których nic nie mam).

huta42

Rozbawił mnie ten post do łez. Po prostu brawo!:)

ocenił(a) film na 7
oscar_4

ręce i szczęka opada...idź do wypożyczalni i wypożycz "300" albo inne wiekopomne, nieprzegadane dzieło.

ocenił(a) film na 7
oscar_4

z tego co napisałeś to zgadza się tylko: ''na terenie Izraela''