Aleksander

Alexander
2004
6,3 121 tys. ocen
6,3 10 1 120727
4,6 28 krytyków
Aleksander
powrót do forum filmu Aleksander

Myślałem że polsat puszczając XXX next level poszedł po bancie kompletnie, ale pomyliłem się. Tvn poszedł na całego i walnął Aleksandra. Szczerze to w momencie kiedy piszę przestałem oglądać to gówno. Przedewszstkim ze względy na jakieś dziwne fanaberie historyczne, które wymyślili scenarzyści, i po drugie przez NUDĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘEe. Najfajniesze rzeczy w filmie to opowieści lektora czyli Hopkinsa. I ONE DO JASNEJ qurwy powinny być zekranizowane, ale nie, masa niepotrzebnego bełkotu, potem plener na kwiatki i tekst Anthonyego Hopkinsa jak to genialnie ALeksander pokonywał ludzi. Łałłłłł jakbym chciał poczytać, albo posłuchać lektora to bym kupił książkę historyczną z lektorem CD. Także kupaaaa kupaa strasznaaa. Bo sam Farrel nie trzyma roli Alexandra. Dla mnie to ciota, której nikt logiczny nie mógłbym respectować, a przecież jak wiadomo tak nie było. Pani Jolie też tam sobie w tyle miga. Val Kilmer tam się zjawił chyba tylko na hamburgera i to po drodze.

Oliver Stone dziwnie coś zwyczjanie przep.raszam ZJ>E>BAŁłłł i nie rozumiem czemu, historii żadnej, EMOCJIII żadnych. Mam być szczery to już wiedźmina nasz lepiej się ogląda.