Aleksander

Alexander
2004
6,3 121 tys. ocen
6,3 10 1 120727
4,6 28 krytyków
Aleksander
powrót do forum filmu Aleksander

Czegoś tu nie rozumiem ona matką? Przecież ona w zupełności nie pasuje do tej roli jest zbyt piękna, młoda i seksowna jak na matkę dorosłego Aleksandra, co innego gdy ma on jeszcze kilka lat lecz potem wogóle się nie godzi. Co do charakteru to muszę przyznać że do niego pasuje ale przeciez to nie wszystko. Bardzo lubię tą aktorkę i uważam że bardzo dobrze grała swoją role, jednakże to nie była rola dla niej. Film ogółem nie jest najgorszy, chociaż zauważa się w nim rażące niedociągnięcia, całościowo nie jest dobrze przygotowany, raz pobudza widza, trzyma w oczekiwaniu,że zaraz wydarzy się coś ciekawego, aż tu nagle niszczy to podniecenie i wchodzi na całkiem inny temat. Osobiście mam mieszane uczucia co do tego filmu, nie uważam go jednak za żaden hit.

ocenił(a) film na 4
mastusia2

a właśnie ona idealnie sprawdziła się w tej roli....

użytkownik usunięty
mastusia2

Mi również wydaje się, że Angelina świetnie wypadła w roli matki Aleksandra. Myślę, że lepiej było ją obsadzić w roli matki, która daje coś do zagrania niż kolejnej seksownej panienki, takie role powinno zostawiać się aktorkom początkującym (lub tym które do niczego innego się nie nadają).

użytkownik usunięty
mastusia2

matka aleksandra byla bardzo chciwa wladzy i w filmie pokazano to bardzo dobrze, wg Angelina Jolie pasuje do roli matki