Aleksander

Alexander
2004
6,3 121 tys. ocen
6,3 10 1 120727
4,6 28 krytyków
Aleksander
powrót do forum filmu Aleksander

Hmm.. Mam pytanie czy ktoś już to oglądał i mógłby się wypowiedzieć na temat tej wersji? Ponoć ma 214 minut, to prawie 40 minut więcej niż kinówka :] Ciekawi mnie jaki materiał dodano ( zapewne brutal full ). Jeśli ktoś to widział to prosiłbym o wypowiedź. Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 8
kris_46

Z tego, co wiem flimiki zatytuowane "Alexander revisited" można obejrzeć na youtube. Propoponuję sprawdzić, czy są to te nieudostępnione w normalnej wersji :)

ocenił(a) film na 10
kris_46

Dzięki za info, ale znalazłem już tą wersje na torrentach. Szkoda że polscy wydawcy nie zamierzają wrzucić Revisiteda na nasz rynek bo chętnie bym ją nabył. A tak dupa, trza sobie radzić mniej legalnymi sposobami :/ a takie polskie wydanie na Blu-Rey to szczyt marzeń :]

kris_46

Ja też musiałem ściągnąć, jakby była by w sklepach to bym kupił (raczej nie kupuje filmów, mówię szczerze, ale jest kilka takich filmów, które kocham jak Aleksander, Gladiator, Helikopter w Ogniu, chodzi mi tu głównie o tematykę wojenną i ma oryginały). Pozdrawiam wszystkim którzy dostrzegają w Aleksandrze Olivera Stona Geniusz!