Aleksander

Alexander
2004
6,3 121 tys. ocen
6,3 10 1 120727
4,6 28 krytyków
Aleksander
powrót do forum filmu Aleksander

Mnie się tam film podobał, czego się czepiacie!? Trochę przydługi, za dużo długich (i raczej nic nieznaczących) dialogów... Ale fajny ogólnie, Colin Farrell świetnie tam wyglądał, chociaż na Alexandra Wielkiego średnio się nadawał... Ale polecam ten film :)

ocenił(a) film na 9
Uma_Quentino

No pewnie, mi sie tez podobal ;) Szkoda, ze nie bylo sceny lozkowej Alexandra i Hefajstiona ]:-) hihi. Podobno miala byc?

użytkownik usunięty
Uma_Quentino

w pelni sie zgadam ze fajny i przydlugi! bo to swiete slowa. swoja droga dlaczego jedne filmy sa zadlugie a inne za ktorkie? cos trzeba z tym zrobic bo tak byc nie moze!

Uma_Quentino

6/10(ocene ratuja sceny batalistyczne) mi sie film podobał choc przyznam,ze chwilami myslalam,ze zapuszcze korzenie w fotel;)

Pistacia

Ocena 4/10 Ogólnie film do bani :P a mógłby być lepszy.
A sceny batalistyczne to totalna porażka :( nawet nie można było dotrzeć okiem kto kogo rżnie :(
Klimat tego filmu całkiem niezły super kostiumy jak i krajoobraz.
Pod względem walk film bardzo skopany/nudny :(
Jak i też za dużo mówienia za mało robienia :P

Vakr

a ja sie napaliłam na ten film jak dzik na szyszki xD Tyle, że nasz hisotryk mówił, że nie do końca wszystko jest prawdziwie odtworzone i pełno błędów... ;/ Ale mimo to chcę oglądnąć, bo strasznie lubię Aleksandra, jako postać historyczną ;P