Bez problemu mogliby zrobić z tego półtoragodzinny hit, a nie ponad trzygodzinną ciągnącą si klapę. Bo film jest naprawdę dobry. Collin Farrel idealnie wcielił się w swoją postać. Obejrzałam ten film po raz 5 i wczoraj męczyłam się do pierwszej w nocy, tylko żeby zobaczyć tam Jareda Leto. Warto było, bo grał świetnie. Angelina też jest świetną aktorką i czasami miałam wrażenie, że naprawdę jest czarownicą. Polecam film, bo jestt wyśmienity.
Też wczoraj obejżałem ten film po raz 2 i muszę przyznać że film jest świetny. Trochę długo tego oglądania było ale przynajmniej się nie nudziłem.
Również polecam ten Film !
oglądałam wczoraj, ciekawe są losy Aleksandra Wielkiego ale jak długo można je przedstawiać.. masakra pod koniec modliłam się żeby się w końcu skończył, byłby ciekawym filmem gdyby nie był aż taaak długi. No i również podążałam wzrokiem głównie za Leto;)
"wczoraj męczyłam się do pierwszej w nocy, tylko żeby zobaczyć tam Jareda Leto"
Normalnie jakbyś cytowała moje myśli :D Przy każdej scenie z Jaredem uśmiechałam się do telewizora :D
Mogliby film skrócić chociaż o 45 min, ale warto było popatrzeć się na Jareda :D Jedynie zmęczył mnie ten nieprzewidziany skok w czasie w środku filmu.
Uważam, że ten skok w filmie był niepotrzebny, sporo lepiej wyglądało by to pokazane w odpowiedniej kolejności.
Półtora godzinne są komedie,zauważcie że wszystkie ambitniejsze filmy są długie, film nie zasługuje na tak niską ocenę,podczas gdy beznadziejny asystent wampira ma 6,5 ze swoim "smykamy" wydawało mi się że oglądam parodie filmów o wampirach.
Jedyne co mogę zarzucić temu filmowi to słaba gra Angeliny.