Aleksander

Alexander
2004
6,3 121 tys. ocen
6,3 10 1 120727
4,6 28 krytyków
Aleksander
powrót do forum filmu Aleksander

Straszne gówno

ocenił(a) film na 6

co to wogole bylo scierwo do granic mozliwosci wjazd Aleksandra do Babilonu wygladal jak na kreskówce wogole to Aleksander byl chyba pedalem (tak byl przedstawiony w tym filmie) dobze ze chociaz mjal zone bo tak to gej na maxa.Szkoda czsu na ogladanie Troya 10 razy leprza

użytkownik usunięty
Parias

Widać że nie masz oczu...........;( CHOLERA JASNA!!!!!!!! Czy wy na prawdę niie widzicie prawdziwego piekna????????????????????? Jeżeli ktoś tu jest pedałem to tylko idioci. A Aleksander był biseksualistą jeżeli nie masz oczu, nie wiesz nic o kimś tak wielkim i nie masz rozumu. Ograniczeni wstrętni ludzie, nienawidzę czegoś takiego, jak nie zrozumieją to od razu, ze głupie. Co tu jest pedalskie do cholery???????? Mi się podobał......BARDZO......BARDZ O......BARDZO, Troja tak samo, te dwa filmy są moimi ulubionymi, a ze wy nie macie horyzontów nie moja wina.

użytkownik usunięty

Bardzo cie przepraszam jezeli obrazilem w jakis sposob twoj gust filmowy ale mojim skormnym zdaniem ten film jest fatalny i nik mnie nie przekona moze i nie byl gejem ale niektor sceny tak odebralem w tym filmie nie podobalo mi sie nic i tak zostanie.Jezeli tobie sie podobal to luz widac ze lubisz taki klimat ja uwazam jednak ze szkoda pieniedzy na takie filmy!