i żałuję wydania 15 zł na bilet do kina :/
Nuda!!!! Przerost formy nad treścią :/
Stone'owi się chyba w głowie poprzewracało ....<haha>
Wiem, że o gustach sie nie dyskutuje, ale ni mogę pozostać obojętna... ;) Ten film to rewelka! ARCYDZIEŁO! I faktycznie wyprzedza epokę tak, że nie każdy go doceni. Gdy za mało - jest źle, ale jeśli jest zbyt dużo albo zbyt dobrze to jest jeszcze gorzej! Spróbuj go zobczyć jeszcze raz (cokolwiek robię na kompie on zawsze leci w tle)... Mam chyba na jego punkcie małą obsesję... Powinni dokręcić 2 część o życiu osobistym Aleksandra... Poza tym Farrel powinien dostać Oskara za rolę... I powinni rozszerzyć postać Hefajstiona :)
lepiej by bylo, gdyby film pojawil sie 10 lat pozniej ;)... super film
docenili go tylko te osoby, ktore jeszcze maja w sobie cos nadzwyczajnego
zgadzam się z tobą w 100%, film jak to film ma swoje słabsze strony, ale ja niemal ich nie dostrzegam, bo dla mnie to cudo, które widziałam już ponad 20 razy- co można tłumaczyć obsesją, zaczynam nawet załowac ze tak późno zorientowałam się że na rynku istnieje taki film, bo już wiem jak wyglądałaby moja prezentacja maturalna i kto byłby jej gł bohaterem, co do drugiej części to chyba takowa nie powstanie bo alexandrowi sie zmarło:(, jednak rozszerzenie albo nawet osobny film o hefajstionie (mmmm)byłby mile widziany, pozdrawiam