5,5 14 tys. ocen
5,5 10 1 14129
4,5 6 krytyków
Alex Cross
powrót do forum filmu Alex Cross

Oglądałem w kinie i z seansu wyszedłem usatysfakcjonowany. Świetny film, trzyma w napięciu, do tego ciekawy czarny charakter, no i nowy odtwórca Crossa całkiem nieźle się spisał. Ogólnie polecam. Film jak najbardziej godny uwagi

ocenił(a) film na 6
KinoManiak_18

juz ci uwierzymy:Straz sąsiedzka,Abraham,Uniwersalny na 10/10 toc to kpina!Dalej Faceci w czerni 3,Looper,niesamowity Spider-Man na 9/10.

ocenił(a) film na 7
aronn

Kto wie. Zwiastun jest fajny.

ocenił(a) film na 9
Rahabiel

Powiem tyle rzecz gustu:) Mój gust filmowy jest trochę dziwny więc masz prawo nie zgodzić się z moimi ocenami:P Mimo wszystko zachęcam do obejrzenia Alexa Crossa. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
KinoManiak_18

Piszesz chyba do aronna.

ocenił(a) film na 9
Rahabiel

Dokładnie:)

ocenił(a) film na 6
KinoManiak_18

nie no obejrzę,moze za bardzo Ciebie zaatakowałem(nie raz nie mogę się powstrzymać) i tak się dziwię,że nie wybuchłeś.

ocenił(a) film na 9
aronn

A co tu się denerwować. Każdy ma prawo do własnej opinii. Niektóre filmy, które oceniam bardzo wysoko może nie są najwyższych lotów, ale poprostu takie kino lubię:)

ocenił(a) film na 7
KinoManiak_18

Jak lubisz rankingi, kino akcji, sci-fi i efekty specjalne zapraszam na blog.

ocenił(a) film na 9
Rahabiel

Dzięki za zaproszenie. Napewno tam zajrzę. Pozdro

ocenił(a) film na 1
KinoManiak_18

ten film to jakaś kpina, tak beznadziejnego gówna dawno nei widziałem , 1/10

ocenił(a) film na 5
KinoManiak_18

Rzeczywiście film, który trzyma w napięciu. Niemniej jednak jest w filmie kilka momentów typowo ustawionych pod widza. Mowię z zbliżeniach z wyniosłą muzyka w momencie, który wcale na tką atmosferę podniosłą nie zasługuje. Kilkukrotnie denerwowały mnie też banalne dialogi. Jest akcja, jest fabuła, ale poziom filmu lekko odstaje od naprawdę rzetelnego kina akcji.

MissBetsy

A mnie się podobało. Dobrze obejrzeć dla rozrywki. Zaskoczył mnie tylko wygląd J. Reno...

ocenił(a) film na 5
assalog

Fakt, Kanks w Atlasie Chmur nie ma takiego brzucha :)

ocenił(a) film na 8
MissBetsy

Zachęcam do obejrzenia Alexa Crossa. Podbal mi sie choc szału nie ma ,Pozdrawiam:)

serniczek77

ja też byłam na tym w kinie na premierze i całkiem niezły moim zdaniem. może i fabuła trochę oklepana, ale nie żałuję wydanych pieniędzy i zarwanej pół nocy na obejrzenie :)