Oglądałem w kinie i z seansu wyszedłem usatysfakcjonowany. Świetny film, trzyma w napięciu, do tego ciekawy czarny charakter, no i nowy odtwórca Crossa całkiem nieźle się spisał. Ogólnie polecam. Film jak najbardziej godny uwagi
juz ci uwierzymy:Straz sąsiedzka,Abraham,Uniwersalny na 10/10 toc to kpina!Dalej Faceci w czerni 3,Looper,niesamowity Spider-Man na 9/10.
Powiem tyle rzecz gustu:) Mój gust filmowy jest trochę dziwny więc masz prawo nie zgodzić się z moimi ocenami:P Mimo wszystko zachęcam do obejrzenia Alexa Crossa. Pozdrawiam:)
nie no obejrzę,moze za bardzo Ciebie zaatakowałem(nie raz nie mogę się powstrzymać) i tak się dziwię,że nie wybuchłeś.
A co tu się denerwować. Każdy ma prawo do własnej opinii. Niektóre filmy, które oceniam bardzo wysoko może nie są najwyższych lotów, ale poprostu takie kino lubię:)
Rzeczywiście film, który trzyma w napięciu. Niemniej jednak jest w filmie kilka momentów typowo ustawionych pod widza. Mowię z zbliżeniach z wyniosłą muzyka w momencie, który wcale na tką atmosferę podniosłą nie zasługuje. Kilkukrotnie denerwowały mnie też banalne dialogi. Jest akcja, jest fabuła, ale poziom filmu lekko odstaje od naprawdę rzetelnego kina akcji.
Zachęcam do obejrzenia Alexa Crossa. Podbal mi sie choc szału nie ma ,Pozdrawiam:)