PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230040}
5,8 16 tys. ocen
5,8 10 1 16491
4,3 6 krytyków
Alex Rider: Misja Stormbreaker
powrót do forum filmu Alex Rider: Misja Stormbreaker

Jedyne co w tym filmie dobre to muzyka i Mickey Rourke. Cała reszta to nieporozumienie, od storyline począwszy, na wymoczkowatym odtwórcy głównej roli skończywszy (choć kochliwym nastolatkom na pewno przypadł on do gustu).

ocenił(a) film na 3
Invisible_Eve

- Misja Błyskawica
- Operacja Gemini
- Misja Skeleton Key

I angielskie:
- Eagle strike
- Scorpia
- Ark Angel

ocenił(a) film na 5
Midnight_6

Dziękuje bardzo :) Przyda się jak będę składac zamówienie bratu ciotecznemu by mi kupił te angielskie w Anglii

ocenił(a) film na 3
Invisible_Eve

W Polsce też można nabyć bez problrmu po angielsku, nie potrzeba lecieć do Anglii :P

ocenił(a) film na 10
Midnight_6

szukałam ale nie ma u nas w Żywcu... bede musiała sie do innego miasta wybrac:P

ocenił(a) film na 5
yami_no

Hehe no mozer i w Warszawie by było... ale nie ma to jak kupic cos na koszt brata ciotecznego :D Dawno mi nic nie kupowal i nie przyjedzie na święta wiec pewnie bez problemu mi kupi :) W końcu jest bratem ciotecznym i ojcem chrzestnym w jednym :P

ocenił(a) film na 1
angry_candy

zgadzam się w 100%.
dawno takiego gniota nie widziałem. efekty specjalne nie porażały, fabuła idiotyczna, humor żenuje a nie śmieszy, gra aktorów do dupy.

1/10.

ocenił(a) film na 9
Lhikan

"Do dupy" to jest papier...

... no może Twoje komentarze też :P

angry_candy

Dokładnie. Mnie też jedyne, co się w tym filmie podobało to muzyka i gra Mickey'ego Rourke'a. Obejrzałam, bo w obsadzie był właśnie Mickey Rourke oraz Ewan McGregor. Niestety Ewan wystąpił tylko w pierwszych minutach filmu.