PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371228
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

6/10

ocenił(a) film na 7

TYPOWY DLA DZIECI
OBEJRZAŁEM ZE WZGLĘDU NA GRAFIKĘ
ALE I TO NIE POMOGŁO BO NA 3 RAZY GO ZAPODAWAŁEM
TAKIE SCENARJUSZE TO NIE NA TE CZASY
I TYLE

ocenił(a) film na 7
g7o

AHA!!! BO KTOŚ TAM SIĘ DZIWIŁ

WYSOKIE NOTY MOŻE DLATEGO A BYŁO 7.8
BO ZNANY JEST TYTUŁ
NO TO LUDZIE POSTANOWILI W KOŃCU WYBRAĆ SIE DO KINA (NO I JESZCZE DZIECIĄ ULEGŁSZY)
A WKINACH W WIĘKSZOŚCI FILMEK W 3D "NO I OCZY NARĄBANE"
JAK KTOŚ PIERWSZY RAZ OGLĄDAŁ ZAŁOŻE SIĘ ŻE O SCENARJUSZU NIE MYŚLAŁ

ocenił(a) film na 9
g7o

"TYPOWY DLA DZIECI"
Z założenia ten tytuł JEST DLA DZIECI, chociaż i tak ma Burtonowski klimat w czym mogą zasmakować również dojrzalsi widzowie.

"TAKIE SCENARJUSZE TO NIE NA TE CZASY"
Czy mógłbyś jakoś uargumentować swą wypowiedź? Bo trudno jest się odnieść do czegoś co tak naprawdę nie stanowi nic konstruktywnego...

A tak na marginesie:
1. Pisząc wyłącz funkcję Caps Lock, bo strasznie się to czyta.
2. Aktualnie przeglądarki mają wspaniałą funkcję sprawdzania błędów ("Scenarjusz" przeszedł sam siebie i to dwa razy! Więc to nie literówka...) - POLECAM!

ocenił(a) film na 7
Gojira

"dziecią" tez jest niezłe :)

ocenił(a) film na 9
bartje

Ale to chyba nie do mnie? ;)

ocenił(a) film na 7
Gojira

Gojira
Nie wiem co Ci zbytnio tu odpisać bo wypowiedziałeś Się grzecznie i szczerze od Siebie
TO MOŻE TAK "żeby nie robić tasiemca""choć dla Mnie jest to trudne pynkt 1.b :

1.Odnośnie Caps Lock
a-Ja nie wciskam nigy Caps Lock
b-Jestem ogólnym programistą i projektatem to sam powinieneś wiedzieć"ogólny perfekcjonizm + duża wyrozumiałość"
c-tu Punkt dla Ciebie ale skąd mogłeś wiedzieć
d-poprostu ja napisałem ten opis tylko ze względu na nowy silnik tej strony i już zauważyłem kilka błedów "poprostu wstyd"
i stąd pod spodem napisałem 2 wypowiedż "no ale coś tam musiałem przecież napisać"

2.Odnośnie TYPOWY DLA DZIECI
a-Lubię bezpośrednio Się wypowiadać
b-co nawet odczuwałem pisząc to,poparcie od masy ludzi
c-nawet nie oceniłem na 6 by nie psuć innym "no i tu muszę przerwać"

ps.A dlaczego muszę przerwać bo prawidłową wypowiedż na temat tego filmu
to bym Musiał naisać galanty .pdf "nawet napisał bym Ci co teraz byś mi odpowiedział"'już nie pisząć
ile Ty popełniłeś błędów w swojej wypowiedzi"

ps2.Jeszcze raz Powtórze "wypowiedż jest pisana ze względu na spradzenie nowego silnika"

ps3.Ojej!!!! naprawdę drażni Mnie pisanie w internecie"bo to porostu nie list ""nie jestem zadowolony z Mojej wypowiedzi i tyle"

ocenił(a) film na 9
g7o

Hehehe ;) Powiem szczerze, że niewiele zrozumiałem z Twojej odpowiedzi ;P Jednakże nie wszyscy muszą "nadawać na tych samych falach" ;)
Dziękuję jednak za nie pisanie wielką literą ;)

Co do samych błędów, to przepraszam za ich wytknięcie - nigdy tego nie robię, a co więcej tępię ludzi którzy to robią - jestem zdania, że to forum dotyczy filmów a nie języka polskiego. Po prostu uderzyło mnie te kilka błędów a przy okazji irytowałem się czytając te wielkie litery XD Sam mam problemy z ortografią (kochane poprawianie błędów :P )

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Gojira

NO SAM WIDZISZ!!!!!!

Tyle pisania i poco "a prawie nic"
no może nie jak mówisz (na tych samych falach) ale jak byś Się skupił to się zrozumie
"ale komu w dzisiejszych czasach się chce""tylko fora o ważnych spawach typu sprzęt,tabletki.programowanie itd..itd...."
a reszte to na łapu capu,no i + rozumowanie dochodzi!!!!!!!!"90% to szłam wychowany przez społeczeństwo.....

HEJKA bo to w końcu forum o filmie!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
g7o

A ja bym to odwrócił i powiedziałbym tak: "jak byś Się wysilił to napisał byś to po ludzku "ale komu w dzisiejszych czasach się chce""... Mi nie zależy żeby Cię zrozumieć, ale sądzę, że skoro już tutaj piszesz to chyba Tobie powinno zależeć byś został zrozumiany - bo inaczej jaki jest sens w ogóle coś pisać? Tracić czas swój, innych i zaśmiecać forum?

"90% to szłam wychowany przez społeczeństwo....." chciałem być grzeczny, Tobie jednak widzę nie zależy, więc powiem co myślę: przyganiał kocioł garnkowi.

ocenił(a) film na 7
Gojira

Facet POPROSTU TY nic nie kumasz "do Ciebie nic nie dociera"
Ja talich ludzi nazywam plemnikami "żreć,orzenić sie,i potomstwo przyszykować do rozrodu
bo samemu nic sie nieudaje

Jak Mówiłem o pdf. to chyba raczej byly by 2
z 5% twych pomyłek naroslo aż 45% jednak należysz do pazi internetowych,są i grzeczne
a pierwsza twoja pomyłka to była pisownia"liczy sie sens a nie uó,czy aą,eę,tak powstał slogan
internetowy to przez głupie gg
I SIABADA "piszesz o odSwierzaniu a sam itd...różno głową chlopie bo Cie ktoś zakopie

ocenił(a) film na 7
g7o

9\10
Ty sie ciesz ze na youtube nie jesteś
a Ić zepsułes misie w oczach itd...

ocenił(a) film na 9
g7o

Ty coś bierzesz? XD

ocenił(a) film na 7
Gojira

Ta??????
my tu gadu gadu a ruskie pod mostem rowery pompują

Gojira
"tak na zakończenie"
no i dlatego nie lubię pisać
bo tłumaczenie jak wspomniałem to by trzeba na dokumencie.pdf rozpisać
bo póżniej przez niezrozumienie wychodzi tzw.walka pisemna hihihi....
ale jeszcze raz wszystko przeczytałem no i dobrze napisałem
trochę literki poprzestawiał serwer "zdarza się czasami"mimo
że po wysłaniu odpowiedzi było wszystko dobrze

NO NIC TRZYMAJ SIĘ Gojira

ocenił(a) film na 8
g7o

No... nie powiem - wspaniała wymiana poglądów..:D
g70 = Szalony Kapelusznik...

ocenił(a) film na 9
g7o

tak, z założenia typowy dla dzieci, choc jak oglądałem to z dziecmi w wieku 8-12 to płakały jak te głowy pościnane leżały. No.. i troche się ciągnie za bardzo.

g7o

Halo wiosna nie krzycz