Już nie mogę się doczekać tego filmu!!! Nie dość, że została wybrana świetna obsada- Johnny Depp, Helena Bonham Carter i Alan Rickman to jeszcze reżyseruje to Tim Burton. Mam nadzieje, że wyjdzie z tego coś fajnego i że tak jak w wielu filmach Burtona pojawi się czarny humor oraz magia i tajemniczość, a schemat bajki o Alicji zostanie przełamany!
Też sie nie moge doczekać !! super jest obsada... a szczególności Johnny Depp, świetny aktor i pewnie świetnie zagra.A Tim Burton ma niezwykłą wyobraźnie...
Obsada rzeczywiście wymarzona. Do wypisanych przez Ciebie osób dodałabym też Stephena Fry'a.^^ (Wieloletniego kolegi Hugh'a Laurie z m.in. 'A Bit Of Fry And Laurie' gdzie tworzyli boski duet!!<33)
Z współpracy Johnny'ego Depp'a z Timem Burton'em zawsze wynika coś wspaniałego.^^
Nie mogę się doczekać.:D
Napiszę to co wszyscy nie mogę się doczekać. Zwłaszcza że wystąpi tu trio aktorów z Sweeney Todda!
już nie wspominam o głównych postaciach, czyli jak mowisz trio, ale i reszcie się przyjrzałam,świetna, naprawdę swietna obsada, liczę jak zawsze na coś super :)