Oj biedna :/ bardzo się pokaleczyłaś? Może to nie było odpowiednie lustro?
Szkoda, ale Alicja wróci w maju :)
Spokojnie nic mi się nie stało skończyło się na siniakach i ogromnym bólu głowy i szkoda że Alicja wróci w maju :(
Szyję kapelusze :) teraz dla Białej Królowej i tamtej Królowej z innej krainy. :3 tylko jestem trochę zatruty rtęcią :/ to z powodu obróbki filcu.
Trochę tak. Dużo jej pokazałem w Krainie Czarów i zżyliśmy się ze sobą :< ale wiem, że wróci :)
Czasem czuję, że prowadzimy ją przez życie (my z Krainy).
Alicję oczywiście :) mam nadzieje że za to się nie obrazisz na mnie ale lubię też kota
Mam mnóstwo marzeń C:
Np. móc latać, mieć własnego smoka, żeby Alicja nigdy nie przestała nas odwiedzać, zawsze być z osobą, którą kocham :3
Daj mi jakieś pytanie, na które odpowiem w pięciu punktach np. 5 faktów o... (Np. moim wyglądzie, ale dziwnych)
5 snów, 5 cokolwiek
1. jakie jest twoje ulubione zwierzę? 2. jak wygląda twoja ukochana? 3. co myślisz o dziewczynach które się upodabniaja do lalki?pytam o to bo sama kiedyś planuje tak wyglądać :) 4. jakie masz hobby po za robieniem kapeluszy? 5.
ulubione danie?
1. Lubię dużo zwierząt. Z tych dziwnych np. kameleon xD
2. Myśli, że jest niska, a nie jest. Jest nawet wysoka. Ma ciemnobrązowe długie włosy, bladą skórę, niebieskie oczy. Jest szczupła. Ma mnóstwo ubrań, na których są sylwetki smoków, albo w kolorze fioletowym (jedna z bardziej reprezentacyjnych sukni Królowej jest fioletowa). Ma złotą koronę z błękitnymi kamieniami.
3. Zależy jaka lalka xD http://www.fakt.pl/m/crop/680/0/faktonline/634848676700584363.jpg ta jest ładna ^^ a jakaś super pomarańczowa z tlenionymi blond włosami to nie :/
4. Ćwiczę świadomy sen. Interesuje się magią.
5. Lody truskawkowe *.*