PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371247
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

W porach wieczornych - po 17.
Tak można wywnioskować z aktualnego repertuaru. Co prawda gdy się kliknie na film, to pisze "kopia z dubbingiem", ale to na 99% błąd, bo na repertuarze dubbing jest zaznaczony tylko dla wcześniejszych seansów, późne są OSOBNO i bez zaznaczonego dubbingu. Ponadto po wyborze godziny w oknie wyboru rezerwacji miejsc pojawia się napis: " Wybór miejsc na wydarzenie: ALICJA W KRAINIE CZAROW 3D NAPISY".

Oby CC zrobiło to samo...

Kazioo

Nie normalnie rewelacja, film 3D z napisami. Macie się rzeczywiście czym podniecać. Nigdy w życiu bym na coś takiego nie poszedł, wzrok mi jeszcze miły, tym bardziej nie lubię jak mnie głowa boli a to przy takim mixie jest nieuniknione. Potem na dvd można oglądać w oryginale, ale nie w kinie 3D, chyba że się bardzo dobrze zna język angielski chociaż według mnie to i tak znikoma rozrywka.

MArtin20099

Ja myślałam o tym, żeby pójść na 3D z dubingiem. Właściwie to jestem do tego zmuszona, gdyż najprawdopodobniej u nas z napisami nie będzie:/ (w Rzeszowie mamy "aż" 2 kina: Helios i Zorza, więc wyboru nie mam dużego). Natomiast kiedy film pojawi się w wypożyczalni, zobaczę w 2D z napisami (oczywiście o ile Alicja mi się spodoba). Fakt, oczy bolą na takim seansie, ale raz na dłuższy czas mogę iść...

Kazioo

To cacy! Załamałam się po obejrzeniu trailera z polskim dubbingiem. Nie mówiąc już o tym, że Pazura ma podkładać głos Szalonego Kapelusznika.(Johnny Depp znak mniejszości trzy) Cieszę się ogromnie, że będzie wersja z napisami! Me serce się raduje! Teraz tylko pozostaje czekanie...12 dni.

Dezolacja

CUDOWNIE !!! jeej. Już zarezerwowałam bilet i jest super :-DD Normalnie jak ja się cieszę że jest 3D z napisami. Rewelka. Teraz odliczamy dni.. xD