Jak według was powinien wyglądać pocałunek Alicji i Kapelusznika? (nie biorąc pod uwagę scenariusza) Kiedy, gdzie no i jaki :)
[śmiech] Ty się jeszcze pytasz JAKI?!!! xD
Kiedy?
W pierwszej części :P (no ale że już za późno to w drugiej)
Gdzie?
Na pewno na balkonie.
JAKI?
hehehe...
to zależy jak bardzo zależałoby kapelusznikowi ;)
W drugiej części na balkonie (smiech - serdeczny) ale była by tragedia gdyby wyburzyli balkon ;D Biedny Hatter, gdzie on znajdzie drugi taki?
No ,a pocałunek w drugiej to musi być oczywiście :)
[myśli] Ja mam balkon u siebie! xD
Może przyjść kiedy tylko zechce ;)
Oczywiście!
Oczywiście bez urazy :) Balkon to najlepsze miejsce na tego typu igraszki ...cicho, ciemno(w nocy), przytulnie no i co najważniejsze SAM NA SAM xD Tylko z tymi rodzajami pocałunków nie można przesadzić ,żeby nie skończyć jak Lady Gaga w teledysku Paparazzi :)
Sam na sam?
A to w takim razie nie na moim balkonie xD
Mieszkam w bloku i tam trudno o prywatność ;)
Cóż lepsze to niż mój balkon... z jednej strony niemowlaki i to chyba z 3 i na dodatek ciągle odwiedzają je dzieci w wieku 2-4 i beczą...to wyklucza ciszę. Z drugiej strony jacyś... z rumuni ,a znad przeciwka staruszka która ciągle cię podgląda... cóż... mój balkon nie jest zbyt romantycznym miejscem na pocałunki... xD
No chyba że się lubi ryk dzieci, sąsiadów któży wrzeszczą do ciebie w innym języku i babcie która cię podgląda :)
O całkiem dobre miejsce jak się nie wejdzie w mrowisko xD Idealne kiedy nie ma sezonu na grzyby i jagody.
Miła atmoswera ,miękki mech ,a podglądać cię mogą jedynie dzikie zwierzęta :)
Kurcze, zapomniałaś? Przeciesz tam zwierzęta ze sobą rozmawiają! No chyba że ta romantyczna scena miałaby się odbyć w naszym szaryn, nudnym świecie gdy hatter będzie szukał Alicji! Jak by to wyglądało? Jakiś porąbaniec (ale seksowny porąbaniec) w takim stroju chodzi po mieście i cię szuka. To takie... wariacko romantyczne :D
No masz racje...,a potem zaciąga do lasu żeby pocałować - to też mogło by sprawiać dziwne wrażenie... A z tymi zwierzętami to fakt , zapomniałam :)
No tak faktycznie... "porąbaniec" w dziwnym stroju , z pomalowaną twarzą i na dodatek z zielonymi oczami zaciąga cię do lasu. Brzmi to mało zachęcająco i romantycznie... ale mnie do zaciągnięcie żeby pocałować nie trzeba by namawiać xD
Jak ty to robisz że z każdego twojego wpisu nie mogę ze śmiechu :D Ty masz na mnie dobry wpływ bo nie często się śmieję xD
Ale nie wiem co bym zrbiła gdyby się okazało że Hatter kocha się w Białej Królowej :D
[zaksztusza się] Coooo?!!
W tej.... tej.... idealnej panience?!
Przeciesz ona to nawet by go nie pocałowała bo przysięgła "nie skrzywdzić żadnej żywej istoty" xD
HAHAHAHAHA...
Coż to było szczere :D Ale w filmie to ona zbyt idealna nie była... z wyglądu oczywiście. ;)
haha! 'nie skrzywdzi zednej zywej istoty' xD
oj... gdyby byl w 1 filmie to juz raz wspomnialam, ze wtedy jak byli na balkonie u bialej.
a co do balkonu w 2 to u mnie chyba nie byloby zle. mieszkam na obrzerzach miasta przy lesi. przepiekny widok i ciesza na tym moim romantycznym balkonie...ah.
ale mogloby byc tez trak
kiedy: jak hatter w naszym nudnym swiecie znalazl ale
gdzie: w jakims mrocznym, burtonowskim miejscu
jak: ... (tylko bez przesady) ;)
No to balkon już mamy... i las nie daleko - od wyboru do koloru xD
Ale ... dlaczego właściwie uważamy że to musi się stać w naszym świecie i w ciemnym miejscu? xD
Jakbym miała się całować z Hatter'em to woleła bym go widzieć... chociaż w sumie i tak zamyka się oczy ... ,a gdy ciemno jest bardziej romantycznie :D
no wlasniee.
a w naszym swiecie, bo hatter musi ja odanlezc i nie ma naco czekac, zeby tak opozniac az sie spowrotem znajda w antydii.
mogloby byc tak ze hatt ja znalazl i zaczal namawiac zeby wrociła. i ze wrocil tu tylko dla niej. i wtedy moglby byc kiss :) :D
W tedy to musiał by być kiss :D I to bez dwuch zdań... bo jak znowu bez kiss'a to ***a (za przeproszeniem) ;)
A ja wolałabym dwa kissy :D albo nawet trzy...
(no to zależy znowu od potrzeby hattera xD)
Od jego potrzeby... to mogło by być ich wiele. Tylko że nie wziełyśmy pod uwagę matki Alicji. Jeśli Hatter miał by szukać jej w naszym świecie to prędzej czy puźniej by ją poznał... ,a wiadomo jaka jest jej matka :) Jak wszystkie w tamtych czasach ;D
A moja to najpierw zaczeła by mnie wypytywać kim on jest, może trochę by się pośmiała ,a potem to by mi powiedziała że - chyba sobie kpiny urządzam - i go wyrzuciła... możliwe że przez drzwi ale z nią to nigdy nie wiadomo xD A mój tata to pewnie by nawet go nie zauwarzył bo albo śpi albo coś na laptopie robi ale przewarznie wyjerzźa w pon. i wraca w piątek ,a potem z moją mamą na sobotę i niedzielę wyjeżdzają...
Ale tak wracając do tematu to moja mama to by myślała że go z teatru przyciągnełam xD
Moja oglądała Alicję i albo by się rozgniewała albo dostała zawału (to w końcu Johnny Depp go zagrał) ;D No ale na koniec i tak by mu nie pozwoliła wejść (a co dopiero mnie zabrać). xD
Ahh... a ja zaczęła bym na nią wrzeszczeć i rzucać sztućcami...
Moja też ale nie przypadła jej do gustu ... z resztą nawet jak by przyszedł to nie uwieżyła by że to na prawde on xD A o wyjściu z nim gdzie kolwiek to mogła bym tylko śnić... i to nie tylko dla tego że mam szlaban xD
Matki są straszne, nie uważasz? :(
A za co znowu masz szlaban? Postawiłaś na środku salonu wielką tekturową postać kapelusznika? xD (ja bym tak zrobiła)
Oj są... niestety :(
Nie nie na szczęście nie mam tak źle... ostatnio pokazałam jej mój portret Alicji i jej się podobał ale nie skapneła się że to Alicja... myślała że to ja xD
A szlaban mam za oceny ... ,a to dziwne bo miałam tylko 3 pały i jedną poprawiłam na 4... z tymi ocenami to zawsze są problemy... dobrze że mojej mamy nie było na zebraniu bo jak by dostała moją kartkę z ocenami (ojojoj strach się bać) ale ważne że na kompa mogę wchodzić :)
A co do tego Kapeludznika... niezły pomysł xD Pomyślę nad tym :D
Nie no to tylko 3 pały... ja tam mam z 5-6 i to z religi! xD
Taka to ze mnie satanistka (jak to ksiądz do mnie mówi) ;D
A Kapelusznika to ja bym wolała żywego... :C [łzy]
A te muzyke to tylko w filmie słyszałam... ale w niektórych momentach to jest podobna do tej ... no... w każdym razie zawsze koniec świata pokazują z tą muzyką. Nie wiem czy wiesz o co mi chodz... ale coś mnie przeraża w tej muzyce.
Ja mam 2 pały z chemi na dwie możliwe oceny tak więc... jestem zagrożona. No to niezłego księdza macie my mamy katechete. No ,a Hatter'a to oczywiście że żywego bym wolała [wybuch płaczu]
oh taki zywy hatter... jakby sie dalo go tu sprowadzić...
rozmarzylam sie. ..
moja mama to daje mi duza swobode w takim razie :D. mi to chybapozwolila z nim isc :D :D. jest bardziej! (a nie mnie bardziej xD)
a ja to ksiedza mam takiego idiotycznego z religii, ze mam tylko jedna ocene na polrocze! i on na podstawie tej jednej oceny postawil mi koncową. 6 !! ale to nie ten ks Lukasz co mi sie snil :P. lukasz jest normalniejszy. ale on mowi ze ja jestem sadystka xDD. bo nosze wszedzie ze soba scyzoryk. (tak wowgle to ja mam ich nr tel. sami mi dali bo mielismy isc na rower xD)
I znowu nie fair. :(
Ja też chce mniec numer swojego księdza. (ale on to by prędzej mnie wodą święconą pokropił niż go podał) :)
no ja ciagle gadam na przerwach z ksiedzem ( i tym od reli- michalem i lukaszem) i po kosciele w niedziele i po drodze krzyzowej i jak jest msza na 18 to sobie przychodze do takigo kota co tam ciagle przy wejsciu siedzi. wszyscy ida do kosciola a je siedze u kota z kolezankami. i co chwile ksiadz (ten co nie prowadzi mszy) przychodzi i (znowu) ze mna gada. dzis po rekolekcjach to sobie siedzialam na plebanii (obok) z kotem i kolezankami, a obok nas ks lukasz sprzatal swoj samochód xDD
Nie płacz!!!!!!! xD
W moim pokoju wygląda jak po wybuchu bomby atomowej (tak się zdenerwowałam) no bo dlaczego inni mają przynajmniej plakaty a ja nic?!
(nie licząc moich fantazji) ;D
Dzięki... pociesza mnie myśl że ktoś jeszcze nie ma tak dorze jak ja... nie czuję się inna :D Chociaż dla jednej osoby (wiadomo kogo) mogła bym być nawet wytykana palcami ;)
PS: Moich prac to bała bym się wywieszać bo jak bym się w nocy obudziła.... szkoda że nigdy nie zobaczę twoich :( A jeśli x3 Carlisle też rysujesz to waszych...
ta ta rysuje. i niedlugo wstawie na bloga :)
teraz wstawiam filmik wlasnie :D
...
No to jeśli Burton się nie zgodzi to pół (czy jak to się tam pisze) biedy. Mamy już kogoś kto w razie awari nakręci drugą część. Tylko pamiętaj żeby Disney'owi się nie pozwolić wepchnąć ... wiesz o co chodzi ;)
jasne. nigdy na to nie pozwole!
a rezyserem to chyba bedzie moja kumpela- marta. ona wlasciwie to jest tim marton xD. (jak bylam z nia z kinie na ali to robilam z nia wywiad ze niby jestem na premieze a ona jest rez. xD)
Wow szkoda że nie nagrałaś mogło by być zabawne i fajne :) Ta dwujka to będzie przełom, zobaczysz ;)
Już widze nagłówki tych gazet! "TIM MARTON! NAJWIĘKSZY REŻYSER FILMOWY!"
I skromnie wypisane nasze nazwiska pod spodem... ;)
No oczywiście xD Nie możesz o nas zapomieć... nie zapomnisz co nie? xD No i film wreszcie będzie taki jak trzeba :D
sorki, nie, ale jaby cos to wstawianie tego filmiku jeszcze troche potrwa :P xD
...