PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465818}

Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 371 tys. ocen
7,1 10 1 371236
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów
mysl_o_vitz

Wie ktoś, czy będzie to wersja z dubbingiem czy z lektorem?

ocenił(a) film na 5
agula_131

dubbing.

matiik3

Boże mój kochany? Dlaczego?! : ( Jesteś tego pewien na 100%?

ocenił(a) film na 5
gramer_filmweb

w reklamie gadał pazura itp więc tak.

matiik3

Ech... Jestem zdeprymowany informacją, ale spróbuje obejrzeć. Może dubbing nie będzie irytował...

ocenił(a) film na 5
gramer_filmweb

byłem w kinie na dubbingu , ze względu na siostrę. nie było źle.. w sumie cały film mi się średnio podobał.

matiik3

Jeżeli tak twierdzisz... Jutro się przekonam. : ) Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz/piszesz. : ]

ocenił(a) film na 5
gramer_filmweb

ściągnij sobie w orginalnej wersji przed tym jak poleci w tv.. albo obejrz starsze filmy butrona. edwarda , sweened todda. Alicja wybitna nie jest..

matiik3

Pazura podkładający Kapelusznika, którego gra Depp... Trochę, jak dla mnie, żałosne. Dubbing, przyznaję, da się wytrzymać, ale jednak bez niego oglądałoby się o wiele lepiej.

ocenił(a) film na 6
gramer_filmweb

właśnie oglądnąłem film pierwszy raz - ten na tvp1 na początku jak usłyszałem dubbing to myślałem że się porzygam >.< Dotrwałem jednak do końca i teraz żałuję że nie oglądnąłem go z napisami , chociażby pożyczonego /ściągniętego.

ocenił(a) film na 10
mysl_o_vitz

Obowiązkowo.

Mangabanbanyga

Zastanawiam się czy obejrzeć hmm

ocenił(a) film na 4
mysl_o_vitz

Kurcze ten dubbing troche mnie powstrzymuje przed obejrzeniem dzisiaj Alicji, ale i tak szacunek dla tvp, że puszczają jeszcze dość świeży film.

ocenił(a) film na 6
mysl_o_vitz

wooow, super by bylo ale rozumiem ze to taki żart na prima aprilis byl ? jak to mozliwe ze w takiej stacji jak tvp1 ktora sie nie umywa kompletnie pod wzgledem repertuaru do takiego tvnu, maja puscic film ktorego premiera byla zaledwie miesiac temu ? Przeciez na "jedynce" w kolko wałkują filmy akcji z lat 90tych,nie maja kasy na nowsze produkcje,po prostu puszczaja te stare w kolko az do osranego konca.

mysl_o_vitz

zamierzam obejrzeć, choć nie lubię filmów z dubbingiem. mogli by dać z napisami o.o i oryginalnym głosem...

użytkownik usunięty
mysl_o_vitz

Dubbing?No nie,dlaczego zawsze jak dadzą coś nowego i świeżego musi byś surprise w postaci dubbingu właśnie??;/

ocenił(a) film na 3

Jak będziesz miała dzieci, to nie będziesz zadawać takich pytań. Trochę wyobraźni i mniej egoizmu...

użytkownik usunięty
BanderasKornel

Dzieci?Dzieci o tej porze powinny spać.A starsza widownia może oglądać z napisami bądź lektorem.

mysl_o_vitz

Dla osób które chcą mieć ten film na DVD polecam konkurs http://hotenglish.pl/konkurs-mia-wasikowska-alicja-w-krainie-czarow/