Anakonda to jeden z pierwszych monster movie jakie było mi dane obejrzeć. Być może właśnie on zakorzenił mi gdzieś głęboko sympatię do tego typu dzieł, co zaowocowało o wiele wiele później ideą stworzenia tego klubu. O ile sama "Anakonda" klasycznym filmem klasy Z nie jest, to z pewnością zainspirowała wielu twórców takowych filmów, o czym świadczy już liczba sequeli dzieła - część 3 i 4 to już typowe wężo-najemniko-absurdo-rzeźnie, a w jednej grał nawet David Hasselhoff xD Wszystkich zainteresowanych wspólnym seansem tego klasyka z ciekawą obsadą i ryczącym wężem, zapraszamy na emisję w Polsacie w piątek, 26.07 o 21:50.
oczywiście!!!! :)))))))))))))))) materdeniu, to Ty już jesteś RASOWY klubowicz, choć do tej pory nieświadomy :) dobrze, ze wyszedłeś z matrixa :)))))))))))))
cieszę się że napotkałem Was, rzeczywiście lubię takie filmy (tzn nie lubię ale oglądam dla polewy) :)
Całkiem miła i ładna ta anakonda mi się podoba pewnie dlatego że porównuje do Birdemic II: The Resurrection. Ten film zostanie na długo moim punktem odniesienia dla wielu filmów
nie wolno wychodzić do kibla - mamy tu taką teorię, ze kiedykolwiek odchodzisz od tv zawsze sie dzieje cos niesamowitego, interesującego i znaczącego dla fabuły filmu hahahahahahahahahahaha
wyżarło mi to mózg dzisiaj
jeśli masz ochotę na starcie z tym gównem z którym wedle mojego mniemania nic nie może sie równać to obejrzyj sobie tę całkiem przyjemną recenzje:
http://www.youtube.com/watch?v=YLXFP1BjOHc
doszłam do 50 sek tego co posłałes, jak grupka ludzi bije ptaszki kijkami - JESTEM ZACHWYCONA!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))
któregos dnia zwołam paru świrów i przy bez-alkoholowym to zmiażymy na ekranie ;)))))
bo na trzeźwo było by chyba zbyt ciężko :P:P:P
część druga jest ponoć identyczna + ryczące mamuty, jaskiniowcy, zombie i atakująca meduza
no co wy, więc to musi byc genialny film!!! :))))))))))))))))) teraz to juz koniecznie muszę to zobaczyć :))))))))))))