Fajnie się ogląda. Naprawdę polecam, dobre kino. Fajnie wykonany i trzymający w napięciu film. Nie jest filmem typu akcja bez myślenie i dobrej fabuły.
mnie się zdawało że fajnym filmom nie daje się od razu 10/10 - skala jest przecież bardzo szeroka...
Wcale nie jest szeroka ja z chęciom bym dał 8,5 ale nie mogę i musiałem zaokrąglić do góry a Marcin dał 10 może dlatego że chce podciągnąć średnią filmu?
10 może rzeczywiście jest deczko za dużo, ale bez przesady film jest rewelacyjny - dałam 9. Klimatem nawiązuje do słynnego "Snatcha" Guya Ritchie. POLECAM!
Ojoj. Chyba tylko klimat miasta. Bo sam film nie jest tak pokręcony i lekki jak Snatch.
Pozdr.
Mocna 9 sie nalezy! Statham gra jak zwykle pokreconego kombinatora ;) Jest klimat, akcja, fabula, intryga... Podobal sie :)!
A niech sobie da nawet 11/10 ... co to kogo ... Moja ocena , moja sprawa. ot co !
Mnie sie nawet podobal.przede wszystkim na tresc. Nie watpie w to ze takie rzeczy dzieja sie naprawde. A my biedni szaracy nie mamy o tym zielonego pojecia :P