Film zajebiaszczy jak każdy zresztą z Jasonem Stathamem po prostu każdy film z tym aktorem jest zajebisty
przepis na dobry film? Zatrudnij Jasona Stathama
Haha ha ha...Jason Statham to jest zero jak większość filmów z nim i to on kładzie większość filmów. Jeden wyraz twarzy, mówi jedym tonem/głosem. Nie ma zadatków żeby poprowadził film jako aktor pierwszo planowy. Dla mnie sprawdzich się jedynie w porachunkach jako postać drugoplanowa. Gra bardzo zbliżone do siebie postacie pod wszystkimi względami co widać np. po tym że gra w jakiś trzecich częściach transportera czy kontynuacji cranka. Mógłby zmienić nieco repertuar bo mi to on się znudził po snatchu. To tylko moje zdanie. Bez ciśnień. Pozdro!
stanefff no tak każdy ma swoje zdanie mi sie ten aktor bardzo podoba i zdania niezmienie
On ci sie nie podoba tylko po prostu podobaja ci sie z nim filmy, tez tak kiedys mialem. Np. Steven Seagal kochalem go robilem o nim fora itp. ale to tylko przez to ze fajnie gosci nawalal w filmach, a teraz wedlug mnie to kitowy aktor ponieważ na filmach nic nie gra tylko robi mine i bije sie więc ... ? :D