Świeżo jestem po wyjściu z kina (chyba to było 4k i 2d-akurat w Anglii siedzę).Tu naprawdę czuć klimat.Dla mnie wizualna miazga jeśli tak wygląda film DC to nie chcę wiedzieć jak będzie wyglądał nowy Avatar. Generalnie ogląda się to jak połączenie Thor Ragnaroka i Strażników galaktyki. Jeśli podobało wam sie starcie Batmana z jakimiś tam typtkami w BvS to pierwsze walki wyglądaja 5 x lepiej poźniej jest 20 x lepiej.A i muzyka ...ze niektórymi scenami to oglądało się z otwartą japą.Końcowa bitwa to chyba już demo nowego Avatara.Generalnie polecam;]
Też Uk, widziany w 4k, efekty nieziemskie, ale...no czegoś kurczę brakuje, sama nie wiem czego.Może tego magicznego marvelowskiego czegoś, co sprawia,że wychodząc z kina nie można przestać myśleć o filmie i wyglądać z niecierpliwością następnego? Generalnie film mi się podobał i szczerze polecam fanom zarowno DC jak i Marvela.
jestem fanem tego typu filmów i również mogę potwierdzić że film rewelacja , dla mnie nie ma znaczenia czy to MCU czy DC ważne że DC odrabia "straty" jakościowe do MCU co zwiastuje coraz lepsze filmy od tych wytwórni
Ja oglądnąłem w 4dx i jest to dla mnie napakowana fantastycznymi efektami nic nie wnosząca historyjka. Jednak nie jestem rozczarowany bo nie wymagałem niczego więcej. Otrzymałem rozrywkę w czystej postaci. Dlatego 7/10 z mojej strony