Z tego co wierzyć plakatom (jak na razie nieoficjalnym) film ma nie nazywać się Assassin's Creed
tylko po polsku Fragment bądź Jabłko Edenu. Jak każdy gracz i fan serii AC wie, fabuła ma
koncentrować się właśnie na owym Jabłku tak jak w pierwszej części gry gdy Altair przebywa w
Masjafie. Mam wielką nadzieję, że na podstawie gier powstanie seria filmów nie o Altairze tylko o
Desmondzie Milesie, który wcielając się m.in jeszcze w Ezio będzie próbował znaleźć Jabłko tak jak
to miało miejsce w dalszych częściach gier.
Ciekawe, ale nie jestem pewien czy 1 film starczyłby na opowiedzenie tylu historii. Tak naprawdę mam nadzieję że Desmond odegra większą rolę w zdarzeniach z 1 części, wykradnie jakieś dane bądź coś podobnego, czego nie mogła wziąć Lucy.
Właśnie dlatego lepiej by było zrobić serię filmów. Ale to wszystko zależy od sprzedaży pierwszej części, która jak na razie nawet nie jest rozpoczęta. ;) Oczekujemy za dużo ;P
Ja bardzo oczekuję historii Ezio na wielkim ekranie :D Altair był taki sobie, ale Ezio. To postać z osobowością, a historia drugiej części była co najmniej 10-krotnie bardziej rozbudowana i 100-krotnie ciekawsza, bardziej interesująca i lepsza od pierwszej. Bo co tak właściwie się działo w AC I? Zabicie paru osób, pokonanie swojego byłego mistrza i tyle. Ciekawe czy o Desmondzie też coś będzie. Byłoby to genialne, gdyby zrobili w miarę wierną ekranizację Asasynów. Oglądałbym każdą część :D
Ja myślę trochę inaczej. Dla mnie pierwsza część była najlepsza. Klimat jedynki uważam za genialny i nie do pobicia. Zresztą strasznie podobał mi się dubbing polski. Kolejne części też świetne i z utęsknieniem czekam na film ale nie obchodzi mnie na podstawie, której części gry by powstał. Cała seria to pole do popisu.
Gdyby zrobili z tego serie filmów tak jak zrobili w Harrym Potterze na podstawie powieści Rowling. Tylko, żeby sama fabuła była lepiej napisana w filmie niż ta w HP, gdzie... może film był fajny, ale do książki mu daleko. Żeby zrobili film, który grze dorówna, to byłoby fajnie :)
Dodatkowo, odkąd poznałem Assassin's Creeda, zawsze marzyłem o ekranizacji II, ale jeśli zrobią z tego całą serię, będzie jeszcze lepiej :D Jeśli będzie dobra, to zarobią na tym sporo kasy, a i fani się ucieszą, więc będzie wilk syty i owca cała. Najważniejsze właśnie by się postarali bo z tego będą mieli więcej korzyści ;)
Tak, tak, to mam na myśli ;) Żeby zrobili film o Altairze, żeby zrobili go porządnie, a potem dorobią kolejne części o kolejnych Asasynach, no i żeby o Desmondzie nie zapomnieli ;) Byłoby ekstra :D
Ale powiedziałeś cymbale ''wierzyć''..skoro to tylko fanowskie to niby skąd można im wierzyć że film miałby nazywać się piece of eden.
Jeżeli nie rozumiesz znaczenia pierwszego zdania to wróć się do podstawówki. To tak jakbym napisał "Jeśli mielibyśmy uwierzyć".
Ach tak to ja mogę też tak zrobić:
Z tego co wierzyć plakatom (jak na razie nieoficjalnym) film ma nie nazywać się Assassin's Creed
tylko Desmond - Not-Human-man czyli po polsku Desmond - Nie-Ludzki-Człowiek.
Widzę, że typ błyska swoją wiedzą albo bardziej niewiedzą na temat filmu, zakłada kilka tematów to chce się dowiedzieć czy mówi prawdę czy bierze to wszystko z dupy. Jeśli nie to trolluje w każdym temacie.
Głupi to bym był gdybym w to uwierzył. Pytałem się o dowód, którego nie dostałem czyli typ ściemnia. Nie musiałeś mi o tym pisać, żebym sobie nie zdał z tego sprawy.
Skoro taki durny to czemu tu ciągle jesteś ? Jeżeli by taki był to byś go olał jak normalny człowiek. Chyba, że chciałeś się dowartościować kilkoma beznadziejnymi komentarzami.
Nie mam w zwyczaju nie odpisywać bo to oznaka słabości. Skoro od początku temat jest dla ciebie durny to po co tu jeszcze kminisz jak mnie obrazić na każdy sposób ? Idź porobić coś ciekawszego.
Boże jaki ty jesteś żałosny. To ty mi pierwszy odpisałeś i nadal to robisz mimo, że już dawno nie gadamy o Assasins Creedzie. To mój temat i to ty mi trujesz dupę pisząc jakieś bzdety. Zajmij się czymś innym już ci powiedziałem.
Ale ty trujesz dupę innym jakimiś głłupimi przemyśleniami, że wierząc nieoficjalnym plakatom film będzie nazywac sie piece of eden...ale skoro sa one fanowskie to jak mozna powiedziec ''jesli wierzyc..''
A co cie to obchodzi ? Ja założyłem ten temat aby uchylić ludziom rąbka tajemnicy i nie obchodzi mnie i zapewne ich też oprócz ciebie bo ty uparłeś się jak skończony kretyn czy to info pochodzi od fanów czy od reżyserów. Ja dziele się informacjami i każdy zainteresowany tym filmem a nie jak ty trollowaniem wejdzie, przeczyta, oceni, dostrzeże niuanse prawdziwe i te nieprawdziwe. Nie jesteś głosem ludu więc nie masz prawa mówić w ich imieniu skoro sam jesteś tak zdziecinniały, że nie możesz strawić na forum kilku spoilerów przed jeszcze jakimkolwiek rozpoczęciem filmu.
Rąbka tajemnicy? Ale nie prawdziwy news czy plakat to nie jest uchylenie rąbka tajemnicy. I coś tam jeszcze o spoilerach pier..liłeś w komentarzu bez sensu nie znajac chyba znaczenia tego slowa i kiedy sie go uzywa
Napisałem "spoiler przed premierą filmu" kretynie. Jak cie nie interesuje to co tu napisałem to po kiego ciągle tu piszesz i trollujesz ? Won mi stąd i mnie nie wkurzaj. Czepiaj się innych użytkowników co piszą newsy przedpremierowe. Będziesz miał godziny trollowania non stop. I to ty się tu ośmieszasz. Temat podobno cie nie interesuje a jestem tego pewien że poświęciłeś nad nim więcej czasu niż nad każdym innym.
Spoilerem to jest jabłko edenu na plakacie, zresztą ja gry znam tak dobrze ze to zaden spoiler. I mowisz ze sie osmieszam...tak tak każdy troll czy gimbus mysli ze inni sie osmieszaja a on nie. Jesteś tego przykładem. Po jaką cholerę....to wszystko
I nie, ty napisałeś '' skoro sam jesteś tak zdziecinniały, że nie możesz strawić na forum kilku spoilerów przed jeszcze jakimkolwiek rozpoczęciem filmu.''
To jakiś debilny tekst.
Bardzo się cieszę że rozmawiam z "Obieżyświatem" który widział wszystko i wie wszystko, nawet to co będzie się działo w filmie, który wyjdzie za 2 lata ale jest mały problem. Nie jesteś tu sam. Ja ten temat założyłem dla wszystkich ciekawych filmu i nawet informacje od fanów czy nieoficjalne wiadomości powinny zainteresować fanów gry i tych, którzy oczekują filmu. Bądź tak miły i przestań pisać, pouczać mnie co to spoiler oraz po co założyłem ten temat. Odpowiedź jest prosta. Na pewno nie dla takich ludzi jak ty. Skoro nie jesteś ciekawy tego co będzie w tym filmie to po kiego ch.uja tracisz swój czas pisząc tutaj ? Pograj se w AC III i czekaj na Black Flag. Przecież film już masz obcykany...
Ale tu nie chodzi o to, że złe jest gadanie o nieoficjalnych rzeczach ale problemem jest twoje przekonanie że nieoficjalne rzeczy to informacje.
Ja? Pajac? To już oficjalne, że Darkadi to idiota, bo tak było na jakimś tam fanowskim plakacie! Możesz mi wierzyć, aż to ogłoszę normalnie, bo fani wiedza lepiej od Ciebie samego
Tak, Ty pajac. Brawo mistrzu dedukcji ! Kolejny raz piszę, że temat był założony w charakterze przypuszczenia, poinformowania o możliwej fabule, ale tacy skończeni kretyni jak wy tego nie rozumieją. Skoro nie chcesz tego czytać to po co tu wlazłeś? Każdy chce być fajny przed monitorem aby zjechać kogoś kto założy temat, a sam nawet nie pisknie.
Ludzie! Informuję Was, że to całkiem możliwe że darkadi to jednak pajac a nie ja, bo tak niektórzy fani piszą!
Zmartwię Cię, ale jeśli ktokolwiek to przeczyta to ma w dupie takie marne gówno internetowe jak Ty. Komentarze z ogłoszeniem do ludzi, hah coraz ciekawsi ci trolle :P
Parę razy może przydarzyć się każdemu, ale Tobie przytrafia się to permanentnie.
Szkoda na Ciebie czasu lamusie. A jeżeli chcesz argumentów to przeczytaj swoje posty i bez problemu je odnajdziesz.
Obiektem pośmiewiska raczej jesteś Ty, czepiając się czegoś i na dodatek nie mając racji. Co gorsza brniesz dalej na siłę, mimo iż zwyczajnie to Ty nie zrozumiałeś tekstu, który był napisany poprawnie.
No ale czemu wierzyć nieoficjalnym plakatom? Ku czemu skierowany ma być ten temat? Też sobie mogę taki założyć z takim obrazkiem
http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2012/246/5/c/assassin__s_creed_movie_poster_by _leknives-d31fx4t.jpg
którym będę się podniecał, że to nie będzie Altaria tylko Ezio od razu.