Z tego co wierzyć plakatom (jak na razie nieoficjalnym) film ma nie nazywać się Assassin's Creed
tylko po polsku Fragment bądź Jabłko Edenu. Jak każdy gracz i fan serii AC wie, fabuła ma
koncentrować się właśnie na owym Jabłku tak jak w pierwszej części gry gdy Altair przebywa w
Masjafie. Mam wielką nadzieję, że na podstawie gier powstanie seria filmów nie o Altairze tylko o
Desmondzie Milesie, który wcielając się m.in jeszcze w Ezio będzie próbował znaleźć Jabłko tak jak
to miało miejsce w dalszych częściach gier.
No jasne, nie masz co powiedzieć to powtarzasz po kimś. Staczasz się trollu z komentarza na komentarz.
I kolejny raz powtórka. Nie widzę dalszego sensu rozmowy z takim półgłówkiem. Powodzenia w dalszym trollowaniu.
Sorry ale po czym wnioskujesz, że KAŻDY z niego leje? Ja tu widzę 2 trolli którzy nie potrafią zrozumieć jaki cel miał ten temat. Pojawił się plakat nieoficjalny koleś chciał go skomentować na forum zrobił to. Mamy wolny kraj i każdy może to zrobić, więc dlaczego jechać za to kogoś?
Po 2 "Ty", "Tobie", "Twój", "Ci", "Ciebie" itp pisze się wielką literą.
Po 3 Twoje komentarze są na poziomie maksymalnie 5 kl podstawówki. Zero kreatywności i jakiejkolwiek inteligencji. Każdy debil potrafi napisać "sam się staczasz" i nie poprzeć tego żadnym argumentem.
Co do samego tematu pomysł niezły ale wolałbym szczerze żeby robili filmy w tym samym uniwersum lecz z inna historią może nawiązującą może całkowicie inną. Spin offy zawsze spoko. Mam dość psucia fajnej historii kiepskim wykonaniem.
tu nie chodzi o komentowanie nieoficjalnych plakatów tylko głupotę wynikają z tego co on napisał i jeszcze miał fochy.
Haha, masz rację, tamci dwaj uczepili się i myślą, że są "każdym" :D A jedynym ich argumentem jest "bo kto inny też myśli tak jak ja, więc mam rację" :D
Ja tu widzę dwóch troli - Ciebie i jeszcze jednego niewyżytego dzieciaka, którzy sfrustrowani tym, że nie podoba im się temat na forum, zaczynają bluzgać i rzucać inwektywami w kogoś bo nie mają nic innego do roboty.
Aha, czyli rozumiem, że każdy kto myśli tak jak Ty jest spoko, ale jak ktoś się z Tobą nie zgadza to zaczynasz migać się od czegokolwiek, rzucać niemiłymi komentarzami lub/i zwyczajnie, no nie wiem, pisać coś typu "chyba Ty", które wyszło z mody w podstawówce?
Nie no, może dorośnij jednak trochę. Jak masz inne zdanie, spoko, tylko nie twórz wymówek z braku argumentów. Nie chcesz kontynuować tematu? Bo nie masz o czym pisać i dobrze o tym wiesz. Gdybyś nie chciał kontynuować, w ogóle byś mi na mój komentarz nie odpisał, a jednak to zrobiłeś, więc niekonsekwencja w słowach.
Gdzie niby napisałem ''chyba ty'' ?
Nie pisz mi też, że kończę temat bo nie mam argumentów. Takie coś to kpina w stosunku do mnie, sam mam do czynienia z ludźmi którym brak argumentów. Piszesz też coś o innym zdaniu....zaraz co? Jakie inne zdanie? Gościu założył temat i próbuje dyskutować na temat czy tak ten film ma się nazywać, a to przecież fanowskie plakaty. Albo piszesz o czymś o czym masz pojęcie albo nic nie piszesz.
Zdanie "teraz to ty się zachowujesz jak troll" jest zdaniem synonimicznym do "chyba ty jesteś trollem". Co za różnica w jakie słowa ubierzesz tekst, skoro znaczy dokładnie to samo?
Po drugie, kpina? Uważasz, że nikt nie ma prawa Cię skrytykować bo to takie ubliżające Tobie? Nieźle. Może od razu napisz "jestem omnibusem i zjadłem wszystkie rozumy świata", efekt będzie ten sam.
Mój drogi, napisałem, że nie masz argumentów bo ich najzwyczajniej w świecie nie masz. Ani jednego nie podałeś. Czytałem całą dyskusję. Jedyne co, to powtarzałeś, że autor jest głupi bo stworzył temat, gdzie są domysły. Na tym polega działanie forum. I mówię to jako admin i kilkukrotny moderator. Opinia to w forum podstawowa rzecz, nie tylko potwierdzone informacje, a jeśli autor zaznaczył, że źródła są nieoficjalne, to po jakiego grzyba w ogóle się o to czepiasz? Poczytaj jakiś magazyn pokroju CD-Action. Zobaczysz, że tam też redaktorzy mający więcej ogłady, wiedzy, inteligencji i doświadczenia niż Ty też używają domysłów w wielu przypadkach.
Piszesz co rusz o tym, że autor się ośmiesza bo wszyscy (czyli wg Ciebie są to 2 albo 3 osoby) się z niego śmieją. Ten argument to jedyny jaki podałeś, ale niestety jest absurdalny. Jeśli jedynym Twoim potwierdzeniem swojej tezy jest "bo inni myślą jak ja, to mam rację", to znaczy, że sam nie masz nic do powiedzenia.
Fanowskie plakaty! Fanowskie plakaty! Fanowskie plakaty! Fanowskie plakaty! Fanowskie plakaty! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam! Spam!
Już nic innego poza tym napisać nie umiesz? Nie rozumiesz sensu tego tematu? Nie ogarniasz na czym polega forum dyskusyjne? Podpowiem Ci: na dyskusjach :) A autor zaznaczył, że to są nieoficjalne plakaty, więc nie rozumiem o co się tak irytujesz.
A ostatnie zdanie Twojego komentarza: mówisz do siebie? Bo jak na razie, to Ty nie masz najmniejszego pojęcia o podstawowych prawach w Internecie, a także o tym jak działa forum dyskusyjne. Baa, nie wspomnę chyba o kulturze bo prawdopodobnie to słowo się chyba nie obiło nigdy o Twoje ucho.
Wycieczka personalna bez pokrycia? No właśnie o tym mówiłem: stosujesz słowa mające na celu obrazić osobę, tzw. argumentum ad personam. Nie potrafisz nic ciekawszego poza znieważaniem kogokolwiek? Gratuluję. Bo teraz nie jesteś zwykłym trollem. Teraz jesteś sfrustrowanym dzieciaczkiem, który poczuł się urażony bo ktoś nadepnął na jego przerośnięte ego, a że nic do powiedzenia nie ma, to stosuje inwektywy.
śmieszny jesteś....nie wdaje się z tobą w dyskusję bo nieraz juz musialem z innymi wiec mi sie juz nie chce
Podaj jakikolwiek argument. Wiele tu powiedziałeś, ale niczego nie potrafisz dowieść. Pokazałeś na razie tyle, że kąpiesz się w dość płytkim brodziku intelektualnym. Żyj więc w swoim półświatku, skoro nie potrafisz nawet poprzeć niczym swoich słów, a kłócisz się z każdym jakbyś zjadł wszystkie rozumy świata :)
I śmieszny to jesteś Ty. "Nie będę więcej gadał", "nie zamierzam kontynuować". Skoro nie chcesz, to po co to robisz? Masz schizofrenię, że raz mówisz tak, a potem robisz co innego?
Ktoś tu mówi o wierzeniu w to?
Po 2 komentowanie fanowskich plakatów nie jest niczym innym jeżeli spekulacjami na temat których można podyskutować i nie ma w tym niczego złego chyba że znajdą sie tacy którzy wolą zjechać każdego kto nie myśli tak jak oni co zdarza się coraz częściej niestety.
Autor zrobił co chciał czyli założył temat chcąc podyskutować jaki mógłby być film i wzorował się fanowskim plakatem... Co w tym złego?
Zaś Ty musisz być najmądrzejszy i zbesztać o byle za przeproszeniem gówno bo ktoś myśli inaczej niż Ty...
Dlaczego nie wierzyć w ogóle w fanowskie plakaty? Często bywa tak, że jakaś plota się pojawia dość autentyczna i ktoś zrobi na jej podstawie plakat. Często są to tylko plotki i domysły ale cóż. Zawsze można pogadać na ten temat jak trafi się na kogoś kto potrafi uszanować inne zdanie o co ciężko ostatnio przez takich jak Ty @hr_dooku.
To nie jest temat o żadnych opiniach, tylko o spamowaniu. Też mogę sobie wstawić link do fanartu i się nim podniecać. Ktoś jeszcze pomyśli że jest oficjalny i będzie wielka afera na cały internet.
To to zrób kto Ci broni? Wolny kraj więc nie rozumiem po co jechać kogoś za to, że wyraził własną opinię na dany temat.
Yhm wolny kraj... ale widać śmietnik robić każdy lubi. Fora nie są do spamowania, lecz do dyskusji. A zakładanie tematu nie mającego nic wspólnego z filmem to również spam.
Dziwne, bo jakoś każda normalna osoba widzi powiązanie z filmem. Tylko paru trolli tego nie ogarnia :)
Przecież to są fanowskie plakaty, a gościu założył temat mówiący o tym że ;
''Z tego co wierzyć plakatom (jak na razie nieoficjalnym) film ma nie nazywać się Assassin's Creed
tylko po polsku Fragment bądź Jabłko Edenu''
jaki to ma sens?
No właśnie. Napisał zwyczajny wątek o zwyczajnych nieoficjalnych informacjach związanych bezpośrednio z filmem, a dokładnie z jego tytułem.
W wielu artykułach o Windows 8, zanim się jeszcze pojawił, też czytałem o różnych takich rzeczach. Nikt jakoś nie miał problemu z tym, że nie wszystkie podane źródła są oficjalne. To jest normalne, że podaje się to, co się znajdzie. Autor chciał się podzielić taką informacją bo ją znalazł. A co jeśli film rzeczywiście będzie się tak nazywać? Bo czemu nie.
A sens ma prosty. Dzielenie się informacjami w danej grupie. Nie ważne czy są oficjalne. A autor zaznaczył, że nie są, więc o co ta afera?
Nie porównuj. Informacje nieoficjalne o W8 to nie to samo co fanowskie plakaty.
Autor zaznaczył, że nie są ale powinien załozyć temat inaczej. Dać link i powiedzieć, że fanowskie plakaty i tyle. A ten się jeszcze opisał.
Nie pisałem nigdzie, że to informacja potwierdzona. Założyłem temat aby podzielić się z innymi tą informacją. Mimo to cenię twoją normalną wypowiedź niż wyskoczenie na mnie z mordą
To po kiego wchodzisz w tematy filmów które jeszcze nie powstają ? Trollujesz wszystkich użytkowników, którzy zakładają takie tematy, a nie chcesz przyznać, że wchodzisz tu aby właśnie takie informacje otrzymać. Czy to gra, czy to nowy Thor, Avengers czy wszystko inne od Marvela. Bez kitu ludzie mają rację wyzywając cię od gimbusa.
Krytykujesz mnie, ale jak do tej pory to WSZYSCY CIEBIE jadą. A ty nadal udajesz że to ty masz własciwe zdanie
Podobnie jak wy ? Nie każdy skacze z mordą na innych i nie każdemu to przeszkadza. Dostosuj się albo spi.erdalaj z tego portalu to się pozbędziesz takich postów.
Bo jak nie odpiszę to będzie oznaka mojej słabości. Nie chcę pokazać temu błaznowi, że jest ode mnie lepszy i mnie przegadał.
Widzę, że dalej upierasz się przy swoim. No wspaniały jesteś! Ludzie cię ośmieszają także w innych tematach, a ty dalej kroisz łajze.