7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

"Slang Avatara"

ocenił(a) film na 8

WItam,czy ktos mi może odpowiedzieć czemuż to powstało tyle kontrowersyjnych słówek o avatarze?Powiedzmy nowe sformułowanie starego Dzieci neo,zastąpione dzisiejszym Dzieci Avatara.Doczepili sie do tego jakby krzywdzili im za nie krytykę ich matkę.Film według mnie ma normalną fabułę i przyzwoity rozwój wydarzeń.Równiez porównywanie różnych do niego filmu to lekka przesada jak np do incepcji.Co ma kur..... PIERNIK DO WIATRAKA?Prosze o odpowiedź.

pinker_2

Też tego nie rozumiem. Skrytykować film można ale robić to nieustannie od roku? O_O

ocenił(a) film na 9
pinker_2

dolaczam sie do pytania

ocenił(a) film na 3
pinker_2

Avatar stał się po prostu ikoną pustej komerchy, efekciarskości i infantylności, czemu się zresztą nie dziwię. Wpakowano ogromny budżet w ten film, ale technologię źle wykorzystano, bo ta fabuła, akcja i inne rzeczy były tylko jakimś dodatkiem do efektów, a powinno być na odwrót. Nie pomnę też, że mi się te efekty nie podobały, wyglądały dość sztucznie, były źle wkomponowane w film.

ocenił(a) film na 9
Dragomir

skok na kasę a nie film, ahahah xD

jeny, ludzkiska nie macie co robić? nie postawiono na fabułe, i o co tyle krzyki. ktoś sobie po prostu wmówił że oryginalna fabuła jest najważniejsza.

ocenił(a) film na 3
plantum

Mi się ten film nie podobał i już, przez tanią fabułę i tandetne efekty kompletnie nie ma klimatu ;) Tyle na ten temat. Po prostu odpowiadam na pytanie z pierwszego posta.

Dragomir

"tandetne efekty"

kopnij się w głowę

pinker_2

Dokładnie. Zgadzam się to że film ma prostą fabułę nie znaczy że do kitu. Ja zwariowałem na punkcie tego filmu!

FantasyVision

Bo prosta fabuła to nie zła fabuła. Stare filmy są dużo gorsze.