dlaczego nikt nie może się wypowiedzieć o avatarze i nie zostać od razu zjechanym? komuś się podoba - brak gustu, wielbiciel gniotów; komuś się nie podoba - brak gustu, nie potrafi docenić dobrego filmu... ludzie! bez przesady!trochę szacunku dla innych i ich zdania
jak na mnie film całkiem fajny, ale bez rewelacji, widziałam lepsze. 8/10 - (7/10, ale +1 za muzykę ;p)
No stress, nie byłoby żadnej dyskusji gdyby to właśnie fani nie atakowali tych którym się nie podoba;)
Zresztą przeglądnij tematy a sama się przekonasz
jeżeli to do mnie to owszem mam ale staram się uszanować cudze zdanie, a jeżeli już kogoś pocisne, bo np bardzo nie podoba mi się jego wypowiedź o moim ulubionym filmie to staram się nie kłócić potem. muszę przyznać, nie zawsze mi wychodzi ale jeżeli pod każdym tematem te same osoby jadą się o to samo czy autor tematu lubi film czy nie to mo0im zdaniem już lekka przesada i nie ma żadnej przyjemności w czytaniu
@marcinekk ale antyfani też atakują fanów i tu jest problem ;)
Nie, nie jest to do Ciebie. @Marcinekk wykazuje się zbytnią stronniczością i brakiem obiektywizmu, stawiając zarzuty tylko dla sympatyków filmu. Nadal jest najczęstszym problemem jest bezpośrednie adresowanie swoich frustracji pod adres jakiegoś oponenta, nie ważne jak strona artykułuje w danej chwili swój pogląd. W większości jest to potok złośliwości, często inwektyw i całkowity brak uzasadnień objętego stanowiska - liczy się tylko prymitywne wyładowanie emocji, tudzież wespół idzie kreowanie wizerunku pieniacza i mówiąc już kolokwialnie - chamskiego zachowania.