dokładnie ten filmy jest nudny i nie trzyma sie kupy jedyny plus to oczywiście efekty ale za same efekty nie można dać wysokiej oceny temu filmowi ;]
" za same efekty nie można dać wysokiej oceny temu filmowi ;]"
a za samą fabułę nie można dać niskiej oceny.
odyseja jest zdecydowanie nudniejsza, tak samo LOTR, Cienka czerwona linia .. etc
odyseja momentami przynudza ale jest o.ka., lotr jest nudziarstwem nr 1 i jedynie mozna bylo wytrwac z tymi dwoma wiezami. smieszne ze powstaly edycyjki rozszerzone by uspic tych ''najwytrwalszych'' ktorzy nie mieli okazji zasnac jeszcze w kinie
Odyseja to nie jest film rozrywkowy, LOTR zależy dla kogo ja całą trylogie widziałem kilkanaście razy i mogę jeszcze oglądać i mi się nie nudzi, Cienka czerwona jest nudna jak się oczekuje od tego filmu czegoś w stylu Szeregowca Ryana.
"Odyseja to nie jest film rozrywkowy"
Dostaniesz nagrode nobla za to odkrycie!
Teraz pozostało ci jeszcze odkryć że Avatar to nie dramat.
"LOTR zależy dla kogo ja całą trylogie widziałem kilkanaście razy i mogę jeszcze oglądać i mi się nie nudzi"
masz wyprany mózg, fanatyku.
A tak mniej więcej, to o co ci chodzi? (poza robieniem bałaganu w ocenach także innych filmów)
Nie mogę z ciebie, piszesz w takich wątkach i oczekujesz jeszcze odpowiedzi i normalnej dyskusji, czy to troll czy prowokacyjny wątek ty dalej swoje...
A nie jesteś ciekaw, jak by zareagował? A teraz spaliłeś całość i ani Ty, ani ja nie będziemy mieli z tego ubawu.
Zawsze możesz zgłosić mój temat i napisać że spaliłem całość to usuną mój post i dalej będziemy mogli mieć z tego ubaw. Jednak z tego co zauważyłem raczej nie odpisują gdy coś do nich piszesz.
No właśnie... Zapewne dlatego że to prowokatorzy więc rozpoczynanie z nimi jakiejkolwiek dyskusji nie ma sensu, nie ważne w jakim celu.
"Zapewne dlatego że to prowokatorzy więc rozpoczynanie z nimi jakiejkolwiek dyskusji nie ma sensu, nie ważne w jakim celu."
to po co odpisujesz jako pierwszy?
walnięty jesteś mocno
Znowu chcesz się kłócić ? Ja nie z nimi nie podejmuje żadnej dyskusji, ty natomiast trollujesz i podbijasz pozytywne dla av wątki.
"Znowu chcesz się kłócić ? "
to my kiedykolwiek przestaliśmy?
===================================
"podbijasz pozytywne dla av wątki."
a ty negatywne,
i się doskonale uzupełniamy
a tobie kłótnie chyba nawet odpowiadają
Nic nie podbijam ? To ty szukasz pozytywnych wątków i podbijasz jak jest za dużo negatywnych na widoku, ja się w takie rzeczy nie bawię.
"Było ich wiele"
tak, masz rację, rok temu faktycznie podbijałem pozytywne tematy. Dzięki że mnie teraz upominasz.
aha, czyli twoim zdaniem nic się nie zmieniło?
dobra ty palancie pieprzony, mnie już ręce opadają, bo to najgorsze co mogłem usłyszeć. Jeśli ci teraz w jakikolwiek sposób przeszkadzam - to bardzo się cieszę. Zrobiłem co mogłem, lepszy już nie będę, zwłaszcza że różnicy żadnej nie widzisz, a na kłótniach ci najwyraźniej zależy skoro prezentujesz swój ośli upór w dyskusjach z fanami avatara.