Avatar to nie jest jakiś tam film to arcydzieło w swoim gatunku.Przepiękne,malownicze tereny Pandory,niesamowite efekty specjalne,mechy(roboty) użyte w tym filmie same w sobie sprawiają wrażenie bardzo realistycznego widowiska jakby to działo się naprawdę,a ty w tym uczestniczysz zwłaszcza w ostatniej scenie gdzie Jack Skully walczy z Milesem bo chyba tak nazywał się ten wojskowy.Kolejny plus to aktorzy i tu należą się największe brawa.Ja choć jestem facetem wzruszyłem się kilka razy na tym filmie i przyżywałem emocje jakie doświadczają bohaterowie,a na żadnym innym filmie tego nie robiłem.najlepszy film roku!!
"Avatar to nie jest jakiś tam film to arcydzieło w swoim gatunku"
wracajcie na ziemię ludzie!
raczej się z tym nie zgodzę
jeśli przyjmiemy że głównym gatunkiem avatara jest sci-fi to trzeba przyznać że wyszły filmy z głębszym przesłaniem
avatar pozostaje najlepiej wyglądającym filmem wszech czasów. I w swojej klasie wagowej jest the best.
ale teksty w stylu "Arcydzieło Gatunku"... no mam wątpliwości
Nie potrafi obronić swoich racji więc mięknie. Przyczyny z powodu której jest hipokrytą i tak nie zrozumie, więc nie ma co marnować czasu na uświadamianie.
"Przyczyny z powodu której jest hipokrytą"
hipokryzja? ćwoku - jaka hipokryzja?
czy ja kiedyś avatara nazywałem arcydziełem sci-fi?
nie.....
"więc nie ma co marnować czasu na uświadamianie."
nie marnuj czasu i spieprzaj z forum, w podskokach.....
Nie widzisz pacanie że to nie ja napisałem tylko Lecho, nie interesuje mnie to jak go nazywałeś bo nie śledzę twoich no-life'owych poczynań na tym forum.
To że jesteś hipokrytą wynika jeszcze z paru innych rzeczy których twój ciasny umysł nie jest w stanie ogarnąć.
Kiedyś tak się podniecałeś avatarem jak nikt inny, pisałeś że to arcydzieło itp , jak bym miał czas i by mi się chciało szukać znalazłbym nawet jak piszesz że to arcydzieło s-f.
Nie rozumiem tych ludzi. Najpierw próbują cię do czegoś przekonać a gdy dasz się przekonać to cię wyśmiewają. Jest to dowodem na to że robią to tylko w celach prowokacyjnych.
Bardzo dobrze że się przekonał ale oceny nie zmienił więc co to daję ? Dalej spamuje w każdym wątku o AV, a jak mu piszemy że przejrzał na oczy to wraca do punktu wyjścia.