7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

11/10

użytkownik usunięty

Avatar to nie jest jakiś tam film to arcydzieło w swoim gatunku.Przepiękne,malownicze tereny Pandory,niesamowite efekty specjalne,mechy(roboty) użyte w tym filmie same w sobie sprawiają wrażenie bardzo realistycznego widowiska jakby to działo się naprawdę,a ty w tym uczestniczysz zwłaszcza w ostatniej scenie gdzie Jack Skully walczy z Milesem bo chyba tak nazywał się ten wojskowy.Kolejny plus to aktorzy i tu należą się największe brawa.Ja choć jestem facetem wzruszyłem się kilka razy na tym filmie i przyżywałem emocje jakie doświadczają bohaterowie,a na żadnym innym filmie tego nie robiłem.najlepszy film roku!!

Czyli płakałeś? :) Ja tak.

ja tyż.

ocenił(a) film na 9

"Avatar to nie jest jakiś tam film to arcydzieło w swoim gatunku"

wracajcie na ziemię ludzie!

raczej się z tym nie zgodzę
jeśli przyjmiemy że głównym gatunkiem avatara jest sci-fi to trzeba przyznać że wyszły filmy z głębszym przesłaniem

avatar pozostaje najlepiej wyglądającym filmem wszech czasów. I w swojej klasie wagowej jest the best.

ale teksty w stylu "Arcydzieło Gatunku"... no mam wątpliwości

plantum

A kiedyś sam tak pisałeś, dalej masz 10, hipokryta.

ocenił(a) film na 7
Lecho1523

Nie potrafi obronić swoich racji więc mięknie. Przyczyny z powodu której jest hipokrytą i tak nie zrozumie, więc nie ma co marnować czasu na uświadamianie.

ocenił(a) film na 9
SzokkuTasa

"Przyczyny z powodu której jest hipokrytą"
hipokryzja? ćwoku - jaka hipokryzja?
czy ja kiedyś avatara nazywałem arcydziełem sci-fi?

nie.....

"więc nie ma co marnować czasu na uświadamianie."

nie marnuj czasu i spieprzaj z forum, w podskokach.....

ocenił(a) film na 7
plantum

Nie widzisz pacanie że to nie ja napisałem tylko Lecho, nie interesuje mnie to jak go nazywałeś bo nie śledzę twoich no-life'owych poczynań na tym forum.
To że jesteś hipokrytą wynika jeszcze z paru innych rzeczy których twój ciasny umysł nie jest w stanie ogarnąć.

plantum

Kiedyś tak się podniecałeś avatarem jak nikt inny, pisałeś że to arcydzieło itp , jak bym miał czas i by mi się chciało szukać znalazłbym nawet jak piszesz że to arcydzieło s-f.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

no właśnnie KIEDYS

Lecho1523

Nie rozumiem tych ludzi. Najpierw próbują cię do czegoś przekonać a gdy dasz się przekonać to cię wyśmiewają. Jest to dowodem na to że robią to tylko w celach prowokacyjnych.

kenexgro

Bardzo dobrze że się przekonał ale oceny nie zmienił więc co to daję ? Dalej spamuje w każdym wątku o AV, a jak mu piszemy że przejrzał na oczy to wraca do punktu wyjścia.

Lecho1523

No cóż. Nie wmówicie mu że avatar jest kiepskim filmem jeśli mu się bardzo podobał. Zresztą mi też :P